THE RING


Photo: private, Las Penas, Guayaquil

Ringen er sluttet – reisen startet og ble avsluttet i vakre Las Penas, på toppen av Santa Ana Hill i Guayaquil. I går fikk jeg med meg solnedgangen i Ecuador også, vanligvis har jeg jo gått og lagt meg omtrent før den tid, takket være den forvridde døgnrytmen jeg har utviklet her nede. Jeg ser frem til å ta med meg den hjem igjen, si natta til samboeren rett etter barne-TV og stå opp før hanen galer! (Eller før de narkomane starter ropingen sin utenfor vinduet mitt, burde jeg vel heller si, det er mer sannsynlig dét enn at hanen galer, skriver av erfaring)

Nå har jeg våknet min siste morgen i Sør-Amerika for denne gang (åhh auu), i kveld tar KLM meg med tilbake til utgangspunktet, og hva jeg skal ta meg til frem til det aner jeg ikke. Jeg følte jeg runda Guayaquil på de tre dagene jeg var her FØR Galápagos, så jeg har virkelig null idéer! Men finner nok på noe lurt.

Skrives senere, globetrottere! Takk for at dere ble med meg på enda en tur, det er så koselig å ha dere her! KLEM

My journey in Ecuador started and ended in beautiful Las Penas, Guayaquil. Yesterday I even got to see the sunset, I haven’t done that here in Ecuador before due to my crazy jetlag haha. Can’t wait to bring that home with me, to say goodnight to my roomie after dinner and to rise and shine before the sun does. Well, this is my last morning in South America – for this time. It’s sad, but it’ll be good to come home as well. Tonight KLM is taking me back to where I came from, and what to do while I’m waiting – I have no idea. But I’ll figure it out. So long, globetrotters! Thanks for joining me on another travel, I love having you around! HUGS

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *