GOT STUCK

Jeg skulle se så MYE av Ecuador. Skulle dra innom Amazonas og slenge meg i lianene etter noen dager på Galápagos, hadde planer om å leie bil og kjøre sørover fra Quito og bare reise rundt, og gjøre alt jeg fikk beskjed om å gjøre mens jeg var her, smake grilla marsvin, og sluke så mye jeg klarte av landet med hjerte og med sinn.

Ble sittende fast på Galápagos.
Er tilbake i Guayaquil.
I morgen drar jeg hjem.

Men herregud, som jeg har kost meg, så alt det jeg ikke fikk sett og gjort ofrer jeg ikke mange tankene. Jeg er overbevist om at dette ikke er siste gang jeg setter føttene mine på sør-amerikansk jord heller, så alt usett og ugjort får ligge her og friste meg til neste gang. Nå har jeg nøyaktig 29 timer til flyet mitt tar meg tilbake til utgangspunktet, så vi skrives senere, vi!

Back in Guayaquil. Going home to Norway tomorrow. I was gonna travel Ecuador, but I got stuck in Galápagos haha. Well, it’s not the worst place getting stuck, right, and I’m sure I’ll visit South America again some day, so all unseen will be seen later! Now I’ve got 29 hours until my flight departures, so I’ll talk to you later. xoxox

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *