OH THE PAIN


Photo: private, Isabel, Galápagos, Ecuador

A.L.D.R.I. igjen skal jeg tulle med sør-amerikanske solstråler. Det gjør så himla vondt – fortsatt, enda huden har hatt to hele dager å komme seg på, og jeg smører og smører, både aftersun og solkrem om hverandre, men bare dét er jo som å dra ryggen langs en stikksag i full sving, å smøre ryggen inn i en kjølende krem, så vondt at dere vet ikke! Men jeg lider ikke så veldig, da, her jeg tusler rundt i sanda og svømmer med seler og kaster meg rundt med gigantiske fugler, tar en øl til et par dollar og nyter lyden av havet bak lukkede øyne. LIVET!

Det fikset seg med penger óg, etter tidenes jakt i morgentimene etter riktig bygning og rett person å prate med, Western Union ble redningen! Så nå er det bare å glede seg til i morgen – da skal jeg opp til vulkanen Chico og det nest største krateret i verden – Sierra Negra, 11 km i diameter. Gleder meg som en unge!

Hvordan går det der hjemme? Hva gjør dere, hvordan er været? Skal vi ikke bare reise jorda rundt sammen til vi dør, alle 1500? Jeg stemmer for! Ilu

I will never ever again underestimate the South American sun. It hurts like hell – still, after two days! And I keep rubbing in aftersun and sun lotion but even that hurts, it’s like rubbing my back towards a saw. Oh god. Well, I’m not really suffering, am I. Among all the beaches, the animals, the sun, the Pacific Ocean, I’m having a beer whenever, close my eyes and listen to the sound of the waves. This is life – sunburned or not! I even got my money out thanks to Western Union, so now I’m all set for tomorrow’s walk up to Sierra Negra – the second largest crater in the world – 11 km diameter – and then to the volcano Chico. Can’t wait!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *