BAHIA TORTUGA


Photo Private, Tortuga Bay, Puerto Ayora, Galapagos, Ecuador

Sjekk dinosaurene! Det er de rareste skapningene jeg har sett i hele mitt liv, måten de går på, herregud, og jeg lo! Det er helt fantastisk!
Haviguanene finnes bare på Galápagos, og er den eneste sorten blant øglene på jorda vår som svømmer og lever av alger. Jeg kunne lett levd livet deres jeg óg, alt de gjør er å ligge i sola for å samle varme, og når det blir for varmt snur de litt på seg, og så ligger de sånn i stedet. For et LIV!

Jeg gikk til Tortuga Bay i går, en varm men fin tur på en brolagt sti gjennom en tørr jungel full av firfisler og vakre fugler, for å komme ned til havet og bukten hvor skilpaddene skulle være. Jeg så ikke en eneste av dem, men det gjorde ikke noe for iguanene var jo overalt! Og pelikaner, og små fugler, og jeg badet og solte meg og er så brent at hjelp og jeg gruer meg til å ta på meg ryggsekken igjen i dag. Turen går videre over til Isabela, en av de andre øyene som tilhører Galápagos, en båttur som tar rundt to timer. Hvor lenge jeg blir der vet jeg ikke, denne turen er ikke planlagt et eneste sekund, men så langt har jo alt falt så fint allikevel, og jeg lever i troen på at det vil fortsette å falle med stil.

Skrives snart igjen!

Check ’em out! Marine iguanas, the weirdest creatures I’ve ever seen. And the way they move, oh my god, cracked me up! They’re awesome! The Marine Iguanas only exist at Galapagos, and they are the only lizard in the world that swim and eat algae. I could easily live their life myself, all they do is to sit around in the sun trying to gather some heat, and when they get too hot they just change their positure and stays like that instead. What a life! All this was to be found at Tortuga Bay yesterday. I went there by foot, a lovley hot walk through some kind of jungle with a path, surrounded by beautiful birds and tiny lizards. My main reason to go there was to see the turtles, but I didn’t see a single one. Well, it didn’t matter, ’cause I got to see the marine iguanas and that made my LIFE. I stayed at the bay for a while, went for a swim, watched the animals and got way too burned by the sun. I’m not looking forward to put my backpack on afterwards, it’ll hurt as hell! But I have to, today I am going to Isabela – the other island in Galapagos! I dunno how long I’ll stay, none of this trip is acutally planned and I kinda love that freedom to do whatever whenever. Everything has turned out fine so far, hasn’t it? See you soon!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *