ROOMIE

Jeg tar meg selv i å sitte og stirre forventningsfull mot gangen, sånn rundt den tida samboeren pleier å komme hjem fra jobb om kvelden. Plutselig har jeg begynt å kjede meg alene. Jeg, som er født til å skåle i eget selskap. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle trives med å ha mennesker rundt meg hele tiden, men er det noe dette samboerskapet har lært meg så er det at noen mennesker kan man faktisk ha rundt seg tjuefire/sju.

Hun her er en sånn:

Jeg fant en av dem, og så flyttet jeg inn med henne, og nå tar jeg meg selv rett som det er i å sitte og glede meg til hun kommer hjem, til jeg ikke skal sitte alene i sofaen lenger, til leiligheta blir fylt med et liv til. Jeg jubler innvendig når hun setter seg ned, og vi snakker om dagen som har vært, og hun setter på netflixen sin og så ser vi på Orange is the new black og jeg har helt GLEMT at jeg er introvert og egentlig foretrekker å være alene.

Meet my beautiful roomie. For the first time I’m living together with someone, and I was born to be alone – I love being alone, but after I moved in with this girl I’ve actually started to feel bored whenever I’m alone. I’m waiting for her to come home, so we can talk about the day, watch Orange is the new black, and I’ve totally forgot that I’m introvert and enjoy my own company more than anything. Thanks for learning me that there is some people in the world that you actually can be around 24/7, roomie!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *