HE’S A KEEPER


Channing Tatum <3 <3 <3 <3

Han så HELE Magic Mike sammen med meg. Det er en mann å ta vare på, ass.

My BF survived watching the whole Magic Mike movie with me. That’s a keeper. 

8 kommentarer

 1. Jeg har sett Magic Mike sånn 5 ganger og kan fortsatt ikke huske hele filmen på grunn av Channing Tatum er så skremmende digg. Namnam.

 2. Smooth;)

 3. Heldig! 🙂

 4. For en mann!
  Har faktisk ikke sett filmen, jeg. Tror ikke helt det er min greie 😛

 5. Åh, Marie!
  Jeg har et så intenst elsk/hat-forhold til bloggen din. Nå skulle jeg bare innom og se hva som var nytt siden sist, men endte jo opp med å sitte i over en time og drømme meg bort i alle reisene dine samtidig som minner fra min egen reise i fjor kommer strømmende på!
  Kos deg masse med han bra typen og så skal jeg GLEDE meg til du reiser til Ecuador <3

  Marie svarer: Haha, unnskyld! Tusen takk, jeg gleder meg ihjel selv – under en uke igjen!

 6. Nei nei, Channing Tatum er jo IKKE deilig! Matt Bomer derimot, han er skremmende deilig, for en MANN!
  Tatum derimot, og dette er nok som å banne i kirka, har jeg aldri klart å like, jeg har heller ikke fått Tatum feber, som en del av venninnene mine, de tror jeg derimiot er passe gal, som ikke klarer å like et slikt mannebein som de karakteriser han som, men det er bare det at jeg ikke skjønner greia med han og synes han er skikkelig oppskrytt, han finnes jo ikke sexy i mine øyne, men Bomer er det jeg derimot vil kalle et mannebein og ja jeg har prøvd å se Magic Mike flere ganger for å se om jeg klarer å bli tent av Tatum, men nei, det fungerer like dårlig hver gang og jeg ender opp med å karakterisere han som et ikke mannebein hver gang, og ja jeg er klar over at jeg har tråkket i et vepsebol nå og vil bli stukket, men jeg måtte bare, for det virker jo som at alle liker Tatum for tia også er jeg hun rare som ikke liker han..

  Marie svarer: Haha! Jeg tror vi må bli enige om å være uenige. Channing er MANNEN!

 7. Solfrid

  Haha! Høyres ut som ein fin fyr!
  Ikkje sett filmen, men får jo lyst no då.

 8. Jeg må finne meg en sånn en! :

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *