ALL I SEE IS NORTH AFRICA

Foran meg ser jeg tre eksamener, en kontrakt med arbeidsgiver som snart går ut, en leilighet som koster mer i måneden enn jeg får i stipend, og en uoppnåelig drøm om et trygt, fast og eget sted å bo, og om kveldene ligger jeg med angst som en knyttneve i magen, og jeg ser altfor langt frem for mitt eget beste. Så jeg lukker øynene i stedet, og ser Marokko spinne på innsiden av øyelokkene mine. Verden, verden, verden, det var mye enklere når det bare var vi to.

Ahead of me I can see three exams, one contract with my job that soon runs out, an apartment that costs more than I get in scholarship, an unattainable dream of having my own place to live, something I own, somewhere safe. So I close my eyes instead, and find Morocco spinning on the inside of my eyelids. My world, my world, my beautiful world. It was so much easier when it was just you and me. 

Photo private, Marocco 2014

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *