HEAR HEAR

Denne uken sett fra et tirsdagsperspektiv:

– To dager inn i uka

– To dager til eksamen i EXFAC

– To pizzaer å lage, for jeg blir opptatt med både eksamen og Ecuador så jeg rekker ikke å lage de to neste ukene (pizzaene jeg lager havner her, og sjokoladepizzaen var himmelsk, dere burde prøve!

– To fine støv*, som ble glade for to fine blogginnlegg. (*mamma og pappa)

– To pluss tre timer skoleprosjekt i går, filmprosjekt at my place, og vi ble ferdig og jeg er så glad og fornøyd med det, for hvis filmen blir godkjent kan vi gå opp til eksamen! Det var ikke lenge siden jeg stod uten filmgruppe og var dritstressa for at jeg kanskje ikke fikk tatt eksamen i det hele tatt i år, fordi hvordan skulle jeg få tid til film og gruppeprosjekt midt i eksamener, skole, jobb og reise? Jeg fant gruppe, jeg fant tid, og nå har vi GJORT det, og gjort vårt beste, og jeg bare håper det er godt nok.

– To leopardflekker som jeg nesten vil beholde, for å minnes hvor uforutsigbart livet er, og hvor heldig jeg er som ikke har det verre

– To armer å savne helt til fredag

– To fingre opp i luften for fred

Har dere to til meg på en tirsdag?

_______
This week seen from a Tuesday perspective: 2 days into the week, 2 days until exam in EXFAC, 2 pizzas to make ’cause I’ll be busy with exam and Ecuador the upcoming weeks (the pizzas I make are posted here, you should really try the one with chocolate, it was so good!), 2 good parents that were really happy about 2 fine posts about ’em on my blog, 2 + 3 hours with film project at my place yesterday, for school, and we made it and I’m so happy about that ’cause if the professor approves our film, we can take exam this semester! 2 leopardspots that I almost wanna keep ’cause they remind me of how unpredictable life can be and how lucky I am to be healthy and safe, 2 arms to miss until Friday, 2 fingers up in the air for peace. 

Got 2 for me this Tuesday?


Photo_ Private 2011


Oh, and two new shoes: Heels – Black Beauty (sponcored) from MODEKUNGEN. They’re actually soft and good to wear! Even though I feel like bambi, not used to walk in heels?.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *