WHERE I DO MY WORK

Én uke til eksamen i EXFAC, og jeg kunne spist en ladd pistol. Jeg ignorerer nervene mine så godt jeg kan, og angsten over hvor mye jeg egentlig har igjen å lese, ved å beundre mitt nye kontor i kjøla, som vi har begynt å kalle leiligheta, så kaldt som det er her. Men med ullsokker og vanter på skal jeg nok klare å få lest litt fra min nye pult! SÅ deilig å få det veslevoksne sølveplet* opp fra gulvet. Hva synes dere? 🙂

*iMac

__________
One week left to my first exam, in EXFAC, and I could swallow a gun. I’m ignoring my nerves as best as I can, and the anxiety of how much I’ve got left to read, by admiring my new office in our ‘cooler’ – as we’ve named our apartment. It is SO cold in here. But with woolen socks and with gloves on I’m sure I’ll manage to do some reading from my new desk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *