WHAT MAKES ME RICH

Har dere SETT så små fingre? Hjertet mitt kollapser! I går fikk jeg endelig se prinsessa til bestevenninna mi, som kom til verden vår for to korte uker siden, og jeg ble helt trollbundet. Hun er det vakreste lille jeg noen gang har sett! Jeg ble fylt med kjærlighet og stolthet og stjerner i øynene, akkurat som da storebroren hennes ble født for to år siden, like før jeg raste ut i den store vide verden. Den lille prinsen jeg er så heldig å få være fadder til. Jeg er så forelsket i begge to, og gleder meg herfra til himmelen over at jeg får se de vokse opp og være en del av livet deres, helt fra utgangspunktet. Fuck skattelistene, det er dette som er formue og rikdom.

My bestfriend’s daughter – I am head over heels! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *