JUST STAY SHARP

Oppskriften på samvittighetsblogging: finn et gammelt bilde du er passe fornøyd med fra arkivet, skriv ned et par tanker du tvinger frem sånn litt på overtid, og kryss fingerne for at det metter til i morgen.

SORRY (ikke til dere, men til blogga), jeg har så mye å skrive, og jeg har så lyst til å skrive, jeg har Amsterdam hengende over meg i vilter ekstase, maser og maser om å få slippe til og vise seg frem, jeg har noen ord fra hjertet som jeg helst skulle ha luftet, noen sko jeg skulle vist, en bloggkjæreste å hylle, og hadde jeg hatt tiden til det kunne jeg sikkert ha produsert fem-seks innlegg på rappen, så inspirert er jeg, og fingerne KLØR etter å få føre tastaturet sitt inn i sin vidunderlige vals. Men kabalen min har blitt til to-og-femti-plukk-opp, det er to uker til eksamen og jeg har 60 sider jeg må gjennom hver-eneste-dag for å i det hele tatt komme meg gjennom pensum i tide. I tillegg skal jeg tjene til livets opphold, og jeg tar på meg ekstra jobber, fordi så høyt elsker jeg å skrive med min grønne* penn, og bestevenninna mi har født og jeg er nødt til å dra og se på stjerna, jeg må det i hele hjertet mitt, og prioriteringer skal jeg bli god på i mitt neste liv. Jeg holder hodet høyt fremdeles, det her må jo bare gå. Men jeg skal innrømme at det begynner å gjøre bittelitt vondt bak de store blå, helt innerst i sjela, det å skulle mestre alt sammen.

SØVN mestrer jeg iallfall helt utmerket, se her nå

__________________

*militærpennen, skriver for Forsvaret

Busy, busy, busy – my first exam is in two weeks and I’ve got 60 pages to read every single day before that. And I’ve work, I’ve a newborn star in my life, I’ve some army stuff to write, and I’m trying to keep my blog alive. Forgive me for being distant, I promise you I’ll give you more from Amsterdam and other corners of my heart really soon. Thanks for stopping by! Good night!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *