WHEN FAMILY COMES TO TOWN

Hey babes! Uken går snart ut i pensjon, og jeg sitter og tenker tilbake på noen fine sistedager. På fredag skulle jeg skrive på oppgava, men endte opp hjemme hos en av soldatene jeg ble kjent med da jeg var lærling ved Forsvarets Mediesenter og bodde på Perminalen, egentlig et hotell like ved Karl Johan, men det fungerte som «kaserne» for soldatene som er stasjonert i Oslo. Det var så koselig på de romma, herlighet! Elsker at de faktisk hadde rominspeksjon. På et hotell. Det var hyggelig å se han igjen, en av de få jeg fortsatt har god kontakt med etter militæret! Det er rart med det, når vi er samlet i uniform er vi som en liten familie, men så trer vi av og innser at uniformen stort sett var det eneste som holdt oss sammen. Så forsvinner alle hvert til sitt, og ut av hverandres liv. Lenge leve Facebook for at jeg fremdeles kan følge med på hva alle gjør, jeg savner dem jo, på hver sine måter, men mest av alt uniformen som bandt oss sammen. De er på en måte levende bevis på at de to og et halvt beste årene av mitt liv faktisk skjedde. Good times!

På lørdag spratt jeg opp og dro ned til sentrum for å møte mamma og tante som kom på besøk med toget, og jeg var med de hele dagen. Vi led oss gjennom Karl Johans gater (ALDRI mer på en lørdag, mennesker o.v.e.r.a.l.t.), før vi dro til Olivia og spiste lunsj, kikket litt i Bogstadveien og trikket opp til Thorsov hvor opphavet mitt på død og liv skulle kjøpe blomster til meg – SE SÅ FINE! Jeg elsker fargene! Og så dro vi hjem til meg og drakk kaffe og spiste boller. Det var så koselig!

Kjøpte bare en jakke, og så fant jeg en ny reisedagbok. Den til venstre kjøpte jeg før verdensreisa og skrev ut i løpet av Kina, nummer 2 kjøpte jeg i Yangshou, Kina og nå var det på tide med en tredje. Bare to uker til jeg kan skrive mine første ord i den, da går turen endelig til Nederland! Vinneren av flybilletter til Amsterdam er forresten trukket – TUSEN TAKK for alle tipsene dere kom med! Hvordan jeg skal rekke alt sammen er meg en gåte, men jeg skal prøve å gjøre så mye som mulig. KLM var fornøyd med deltakelsen deres også, så jeg skal se om jeg får lov til å kjøre en sånn konkurranse til. Alle må jo reise!

I dag skal samboeren og jeg være kulturelle og dra på utstilling, og SÅ er det hellig tid med oppgava til kvelds.

Hvordan har deres helg vært, supertryner?

The week is almost retired already, and I’m looking back on a couple of great last days. Friday I ended up at my friend’s place, one of the soldiers I got to know during my time as a graphic designer at the Armed Forces’ Media Center here in Oslo, 2011. He’s one of the few I’m still having contact with from the Army, it’s funny how we seem like a happy family when we’re in uniform, and when we’ve done our duty – and get back to our civil lives, we start to realize that the uniform was the only thing keeping us together. I’m glad I at least got to keep a couple of the soldiers on my civil friend list as well, hehe. On Saturday my mom and my aunt came to town to visit me. I had a great day with them, we started with some shopping, had some lunch, went to buy flowers (beautiful, right?) and ended up at my place. I only bought a jacket, and a new travel diary. The first one in the picture I bought before I started my travel around the world, it got full during China so the one in the middle is one I found in Yangshou and wrote all my way to Guam. It was about time buying another one and in two weeks I can finally start writing in that one as well, when I’m going to Amsterdam. Can’t wait! How was your weekend, super faces?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *