TUESDAY DREAMS

Om denne tirsdagen var opp til meg

– ville bankene ha latt meg ta opp lån, sånn at jeg kunne kjøpt meg et koselig lite hus midt mellom Oslo og barndommen. Ungdommen i Oslo klarer å betale en månedlig husleie opp i mot himmelen, de hadde klart å betjene et lite huslån óg, vel

– hadde leserne mine nominert meg til Vixen Blog Awards

– hadde FF* kommet og overrasket meg, og tatt meg med på date i en prøvekjørt BMW X6. Jeg blir så sur hvis jeg dør i morgen, og ikke en gang har sittet i en BMW X6!

*fin fyr

– hadde jeg vunnet et nytt kamera fra Canon, sånn at det nye objektivet mitt får et bedre utgangspunkt enn mitt ihjel-reiste speilrefleks som er i ferd med å falle fra hverandre

– ville katta ha vært på besøk, jeg savner å høre henne male i fanget mitt!

– skulle jeg vært motivert nok til å ta en løpetur i høstkulda

– hadde meterologene meldt solskinn helt frem til neste tirsdag

– ville jeg pakket sekken og dratt på langhelg i Jotunheimen fra og med i morgen

– skulle den lille stjerna i magen til bestevenninna mi ha kommet ut, sånn at hun også ble et tirsdagsbarn

Hvordan ville deres tirsdag ha sett ut?

Photo: Molokai, Hawaii 2012/2013

If I could decide this Tuesday: 1. the Norwegian bank would let me have a loan so that I could buy a house in the middle of Oslo and my childhood. I’m able to pay an expensive house rent every month, I would manage a loan as well! 2. my readers would’ve nominated me to Vixen Blog Awards 3. My BF would’ve surprised me by picking me up in a BMW X6 and take me out on a date. I would get SO pissed off if I die tomorrow – without ever been seated in a BMW X6! 4. I would’ve won a new camera from Canon so that my new lens could get a better start that it gets with my old one. 5. my cat would’ve visited me, I miss having her in my lap 6. I would have been motivated to go for a run 7. The weather man would’ve told us that it’ll be sun for the next 7 days 8. I would’ve gone on a long weekend to Jotunheimen, starting tomorrow 9. My best friend would’ve given birth to a girl, so that she could be a Tuesday-girl as myself. How’s your Tuesday looking?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *