MEET THE CAPTAIN

Hadde denne dagen vært en mann, hadde vi vært forlovet by now. Jeg har kost meg SÅ mye! Canon inviterte til førpremiere på Kaptein Sabeltann og skatten i Lamarama, og det er med hånden på hjertet en av de beste norske filmene jeg har sett noen gang. Alle som har en barndom med et snev av røtter i Kjuttaviga må se den her! Og alle andre óg! Jeg var kanskje ikke helt i målgruppen, der jeg satt blant foreldre og barn under meteren, men herregud, alder er bare et tall, vel. Historien, skuespillerne, Langemann (Odda) var sexy og Kaptein Sabeltann var så stilig, og jeg lo og koste meg fra ende til annen. Carina og jeg møtte opp tidlig nok til å få hilst på kapteinen óg, før filmen startet, og vi fikk med oss et bilde hver, og det skal virkelig ikke STÅ der på nattbordet, altså, jeg satt det der mest for å få lys nok til å få tatt et bilde av bildet?. (Særlig) Men det er et herlig minne, fra en helt fantastisk dag, takk Canon og tre av mine soulmates!

Etter filmen dro vi ut og spiste sushi, før vi ruslet hjem til leiligheta og ble sittende og ta igjen det tapte helt til sene kvelden. Firkløveret fra videregående har ikke vært samlet sånn på to år, det var så sjukt godt å se alle sammen SAMMEN igjen! Lykkelig søndag! Nå skal jeg sovne stille (og lykkelig) inn, i morgen er det jobb før jeg skal videre til et annet kløver. God natt!

(Filmen har premiere 26. september, hils kalenderne deres fra meg)

Pics from today, Canon invited me to a closed premiere on the Norwegian movie «Kaptein Sabeltann and the treasure in Lamarama». Best. Norwegian. Movie. Ever. I loved it! The pirates were my heroes when I was a little girl, it’s so much fun to see how they’ve developed the concept since then and made this amazing movie out of it. Perfect sunday with three of my best girls in the whole wide world – couldn’t be happier. Good night!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *