SWEET HOME


Photo: Private

Hej! Jeg har dratt hjem til barndomshjemmet en tur, SÅ deilig å få servert frokost med hjemmelaget brød, nytraktet kaffe og støvet*s blide åsyn foran meg igjen. Jeg håper å få sett broren min óg, før jeg drar tilbake til hovedstaden, han hadde bursdag mens jeg var på øvelse Djerv, og jeg skylder han en bursdagsgave! (Mellom linjene: jeg savner å se han!)

Resten av helgen skal få passere i stillhet, jeg har ikke så mange planer og det er deilig! Jeg er straks på vei ut en tur sammen med mamma, og i kveld ruller jeg tilbake til leiligheta, og i morgen er det førpremiere på Kaptein Sabeltann-filmen på kino. Pikehjertet mitt spinner av glede, jeg ELSKET Sunniva da jeg var liten, og løp rundt i en rosarutete kjole som minnet om hennes, og med musefletter og lapp over øyet. Det blir gøy å se igjen barndomsheltene i en nyere versjon!

Må løpe, ha en FIN lørdag, superfjes! Fortell meg hva deres planer er, da.

*mamma og pappa

Hey! I’m home at my parent’s for today, it’s so wonderful to have my breakfast with my mom’s homemade bread, fresh coffee and my mom and dad by the table again. I’m hoping to see my brother as well before I’m going back to Oslo, I miss him! (And I owe him a b-day present…) The rest of the weekend I don’t have any plans – I’m on my way out with my mom now, and later back to the capital, and tomorrow I’m off to a premiere on a pirate movie I LOVED when I was a little girl – Kaptein Sabeltann. It’ll be so much for seeing the characters again!   

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *