DEATH

The wall’s outfit: table – Skeidar, painting – Bohus, basket – handmade by Juan, the chamorro I met in Guam, bowl – Bohus

Se hva jeg har gjort! Jeg er så FORNØYD med kadaveret! Mamma ville ikke bære det ut av butikken engang, men hun måtte veive med sitt hvite flagg da hun fikk se hvordan det tok seg ut på veggen til slutt. Det ble FINT, vel!

Eks-stua mi hjemme i barndomsreiret, som vi pusset opp før jeg forlot åstedet til fordel for Oslo, begynner endelig å se ut som noe annet enn et flatt gulv med en sofa på. Synd jeg ikke får vært her oftere enn det jeg er. Katta bor jo her fremdeles, hun, men utover det har det mest blitt et sted hvor jeg får utløp for den underliggende husdrømmen min. Jeg kjøper møbler, tepper, bilder og alt mulig jeg har lyst på av interiør – men som ikke får plass i leiligheta i Oslo, og slik bygger jeg TO hjem samtidig for tiden. Et fremtidig drømmehjem som står på venterom her hjemme i Fredrikstad, og ett der jeg bor i nå i hovedstaden. Planen min er å samle alt fra mine to hjem til ETT hus, mitt eget hus – en veldig vakker dag, og da har jeg jo stort sett alt av møbler klart, sånn som jeg holder på og hamstrer – jeg mangler bare det der huset.

______________
Look what I’ve done! I’m so happy about the painting I found today, my mom wouldn’t even carry it out from the store haha, but she had to wave her white flag when she saw how it ended up on the wall. Looks great, right? It’s a shame I won’t be able to see it as much, I’ll leave it behind at my parent’s place until I get my own house one day. I don’t have room for all this stuff in my apartment in Oslo, but I keep shopping for my future home, my very own house which I know I will own in the future. One positive thing is that when I finally get able to buy a house – I already got all the furniture I need. Smile!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *