HAVING A BAD BRAINDAY?

I dag synes jeg vi skal sette oss ned foran vårt eget speilbilde, se oss selv dypt inn i øynene og fokusere på alt det vi ikke ser. Fortell den som stirrer tilbake hva det er du setter pris på ved henne, eller han. Gi deg selv en påminnelse om alt du har oppnådd, hvor mange mennesker du betyr noe for, hva du står for, og hvem du er. Dra tusen positive tanker gjennom hodet ditt, slik vi drar en lue over håret når vi har en bad hairday – som speilet egentlig er til for å finne ut av. Men hva hjelper vel en lue, når det er innsiden som har en dårlig dag. En bad brainday kan fikses den óg, det krever bare litt mer enn et tøystykke.

Speil, speil på veggen der
– Jeg liker at du er selvstendig
– Jeg liker at du tørr å ta sjanser
– Jeg liker at du er ambisiøs og strekker deg etter stjernene
– Jeg liker at du klarer å ta deg selv i nakkeskinnet, og gjøre det som virker uoverkommelig overkommelig
– Jeg liker at du er så blid!
– Jeg liker at du er fornuftig, med økonomien din og med prioriteringene dine
– Jeg liker at du har evnen til å sette pris på de små tingene
– Jeg liker at du er bevisst på hvor mye en smarttelefon kan stjele av fine øyeblikk, og at du velger å se opp, slik at du ikke går glipp av de vakre høstfargene, solskinnet og de pene menneskene som passerer deg på gaten
– Jeg liker ærligheten din

Hva liker du?

Today I want us all to sit down in front of our mirrors, look ourselves deep into our eyes and focus on what we cannot see. Tell the girl/boy that’s starring back what you appreciate with her/him. Give yourself a reminder on what you’ve achieved, how many people that cares for you, what you stand for and who you are. Pull 1000 positive thoughts trough your mind, like we pull down a hat on a bad hairday. Bad braindays can be fixed as well, it just takes a bit more than a piece of fabric. 

Mirror, mirror on the wall. I like that you’re so independent. I like that you’re taking risks. I like that you’ve got ambitions and that you’re reaching for the stars. I like that you’re able to get yourself together and make the impossible possible. I like that you’re smiling so much. I like that you’re smart with your money, and your priorities. I like that you’ve got the ability to enjoy the little things. I like that you’re aware of how many good moments a smartphone can steal from you, and that you’re choosing to look up – so that you don’t miss out on the beautiful colours of Fall, the sunshine and the pretty people that are passing you on the street. What do you like?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *