YOU KNOW THE DRILL

Jeg har en hel bataljon marsjerende rundt oppå hodeskallen min, det kjennes iallfall sånn ut på måten det dunker der inne, men jeg er så FORNØYD! Jeg er tilbake i mitt gode skinn, uniformen, og i dag har vi vært på skytebanen og testet våpen, og vi har vært i gassboden, og der har jeg ikke vært siden rekruttskolen. Jeg husker da jeg var atten-nitten og tenkte så det knakte på om det var militæret jeg skulle satse på, og at gassboden ene og alene var grunn nok for meg til å bare droppe hele greia. Jeg hadde hørt så mange skrekkhistorier om snørr og tårer og om hvor jævlig det var å gå inn i den gassen, men at alle MÅTTE, og jeg hadde ikke lyst i det hele tatt og da kunne det heller bare være med hele Forsvaret, tenkte jeg. Men så meldte jeg meg jo til tjeneste allikevel, og jeg klarte det da (les om det HER), og i dag var det nesten litt koselig og få gjøre det igjen. Det var veldig koselig at vi slapp å ta av oss gassmaskene der inne, iallfall, jeg tror tastaturet hadde fått en annen finger hvis vi måtte dét.

Toppen av koselig er å være tilbake hos den grønne familien min på Heistadmoen, og jeg gleder meg bare til resten av uka! Nå må jeg sove av meg den bataljonen jeg snakket om, men vi skrives sikkert i morgen.

Det er lenge siden jeg var en «militærblogger» på fulltid, så jeg er bare litt nysgjerrig – hvor mange av dere som leser bloggen min nå er inne/har vært inne/drømmer om å dra i Forsvaret?

I feel like I have a whole army marching on my head, that’s how full of thoughts and expectations it is, but I’m oh so happy to be back in the uniform! Today we’ve been shooting and we’ve been to the gas chamber. That was my biggest fear before I went to the Army as a recruit for the first time in 2010, but today it was almost a pleasure to be back. Especially because we didn’t have to take our gas masks off when we were there haha. The gas makes our skin burn and our eyes and nose flow and it feels like we can’t breathe. Well, my mask was working so I didn’t have to deal with all that. I’m so so happy to be back with my green family and I’m so excited for the rest of this week!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *