KICKSTART MY GREEN HEART

Jeg stiger ned fra mine småhøye høstskoletter, og glir tilbake inn i Kongens rekker for en stund. Høstens vakreste eventyr for meg må være de årlige øvelsene vi har, jeg blir som ei lita jente som står og hopper i ekstase over å endelig kunne få pynte seg med sin fineste rosa kjole igjen, selv om mitt antrekk kanskje er litt for grønt til å være rosa.

Jeg vet ikke hvor mye tid jeg får til blogg og sånt, men dere kan alltids følge meg på Instagram (@supermarie) for livstegn!

Hej!

It’s time for this year’s biggest military exercise – Djerv. I’m jumping down from my high shoes and into my green uniform again, where my heart truly belongs. Follow me at Instagram (@supermarie) for daily updates. My blog will live it’s own life until I’m back, I’ve fed it up with some pre-written words for you. See you!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *