CREATIVE MORNING


ph_priv, Moods of Norway Showroom, Festivals & Fjords, Oslove

Hej fredagsbarn! Et lite dryss med bilder fra i går, jeg rakk innom et event med Moods of Norway og Samsung før forelesning i EXFAC. Det var en deilig og fargerik start på dagen, med design og sushi og livsglade mennesker, før EXFAC ganske effektivt dro meg rett ned på jorda igjen. Neida. Jeg liker studentlivet så langt, jeg gjør det! Null tull! Språket og forelesningene er bare litt tyngre enn det jeg er vant med, og jeg må ha tunga rett i munn for å klare å henge med på hvert ord, men så snart jeg knekker koden og kommer inn i den nye, akademiske tankegangen så skal det her gå så fint så! Jeg har iallfall LYSTEN til å lære og til å forstå ting, og med det er vel halve nøtta spist. Eller hva det er de sier.

God fredag!

Pics from yesterday, I was invited to a workshop with Moods of Norway and Samsung before I had my class. So much fun and such a creative start to the day!

7 kommentarer

 1. Du får nok dreisen på universitetsspråket om en liten stund. Det er litt tungt og uforståelig i begynnelsen, også løsner det mer og mer. 🙂

 2. Du er flink! Ha en god helg Marie : )

 3. Hva slags fakultet går du på? 🙂

  Marie svarer: Det humanistiske 🙂

 4. Så kjekt å høre 🙂 Ser alle har det tungt i starten, men slik er det vel med alt!

 5. Birgitte

  Så snart du møter på Iversen i exfac, blir ting fort mye bedre 🙂 Han redda faget for meg!

 6. Hei! Wow, hektisk fredagsmorgen du! Så gøy at vi går på samme fakultet, ble skikkelig gira da jeg først fant ut du ble student på Blindern! Føler det samme som deg når det kommer til selve undervisningen, men som de fleste sier så ordner det seg! klem:)

 7. EXFAC er ikke spesielt gøy, men sikkert greit ha med seg videre. Det er ihvertfall det jeg forteller meg selv 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *