RESET

SKJERPINGS. Nå er jeg lei av tomt hode, tomme tanker, tomme ord og tom blogg og hjertet mitt er nesten tomt det óg, jeg har jo ingenting på det lenger. Ingen verdens ting på hjertet, og jeg sukker. Så i dag stakk jeg halen mellom bloggbeina og krøyp tilbake til mitt gamle bloggdesign for litt trøst, fra den tiden jeg var inspirert og SKREV, tømte hjertet, reiste jorda rundt, fra den tiden jeg stod i Nettavisens stall, fra da jeg marsjerte i takt, gikk i ett med skogen og spratt fornøyd opp til revelje klokken seks, og boblet over av inspirasjon og liv og tanker som ble til ord og bokstaver, og som jeg drysset rundt meg som salt på en vinterglatt is. Jeg vil bli den isdronningen igjen, være bambi på glattisen, og kanskje hjelper det at designet mitt ikke lenger er hvitt og dødt og intetsigende. La oss håpe det.

Er det noe dere savner å lese om? Noe dere vil jeg skal skrive mer om, mindre om, noe nytt, noe gammelt? Dere er jo like fine som før, dere, med kommentarene deres og mailer som tikker inn, det er bare jeg som har stanget hodet i veggen de siste månedene og nå tror jeg dere må vise meg veien RUNDT veggen i stedet. For her nytter det ikke å stå.

OMG I’m so sick of feeling uninspired, my head’s empty, my thoughts are empty, even my words, my blog and my heart is almost empty as well. Not a single word on it. So today I went back to my previous blog design just to see if that can help. This is a design I used when I was traveling the world, when I was full of inspiration, life and thoughts, when I was in the army and when I was full of words to share with the world I was living in. I wanna be that girl again, so let’s hope this design can take me back to our glory days.

Do you miss anything on my blog? Something you wanna read about, something you want me to write about? Something new, something old? Speak out!

22 kommentarer

 1. Har(DESVERRE)ikke diltet etter deg såpass lenge, så dette var nytt for min del. Hehe.
  Liker innlegg som likner litt på lister som «5 fine ting» og «5 ufine ting» selv om det ikke var helt korrekt.

 2. Kjære Marie! Jeg husker at du skrev et innlegg om det å være introvert, og det gjorde at det gikk opp et lite lys for meg. Det hjalp meg til å forstå at det er greit å være litt stille, og at man er like mye verdt selv om man ikke er utavdendt. Slike innlegg som inspirerer vil jeg gjerne lese flere av. Jeg synes og at du har mange fornuftige tanker om det samfunnet vi lever i, så del dem med oss! Stå på videre:-)

 3. Det nye designet er kjempefint! Liker spesielt godt headeren 🙂 Skulle ønske jeg hadde idéer til ting å skrive om, men kommer ikke på noe. Er innom uansett jeg!

 4. Herlighet, jeg elsker hvordan du skriver! Jeg liker jo bloggen din som den er og som den har vært, men kanskje vi kan få høre hvordan det går på skolen så langt, hvordan du synes deg er å være tilbake på benken, hvordan livet i Oslo er og den slags? Og så likte jeg (og flere med, tror jeg) å reise gjennom Brasil med deg på nytt, så kanskje en fortsettelse på det med litt mer av verdensreisen? 🙂 jeg liker så godt at du har en så fin balanse med litt av alt, så det håper jeg du fortsetter med! Hverdag, reiser, tanker og meninger – og litt tips og inspirasjon innimellom. Bare fortsett som du alltid har gjort, gode du. Du «heter» jo ikke Supermarie for ingenting 😉

 5. Mariann

  Vil gjerne lese om dine student-tips! 😀
  Alt fra mat, til studier osv!
  Og hvorfor ikke spørre om vi kan gi deg noen temaer som du MÅ gå ut og ta bilder til?
  Mitt tema til deg (om du vil gjennomføre selvsagt) er: tiger!

 6. Jeg er veldig glad i å lese personlige innlegg, gjerne hvor bloggerne skriver sine egne meninger om forskjellige ting. F. eks tanker rundt vennskap, forhold, familie, meningen med livet, jobb, politiske spørsmål, religion, en spesiell hendelsene livet ditt, noe man brenner for osv.
  Ellers er det gøy med throwbacks (her har jo du masse(!) å hente), spørsmålsrunder så man blir bedre kjent med personen bak bloggen, «i dag»- innlegg (er kanskje alene om dette, men om man formulerer seg bra så er det gøy å lese), inspirasjonsinnlegg og tips (alt fra favorittfilmer til interiørtips).

  Skal sies at jeg har lest bloggen din i flere år, i likhet med mange andre av leserne dine – så at du har litt bloggtørke etter så lang tid er ikke så rart. Men vi kommer alltid tilbake 🙂

 7. Jeg teller for tiden dager til jeg skal til Terningmone (42 dager og 9 timer tin innrykk!) så det hadde vært spennende om du kunne komme med noen tips til oss som snart blir rekrutter, Pakketips, morsomme historien og annet tips og triks som du lærte fra din grønneperiode.

  Ellers lurer jeg veldig på hvordan det står til med DayZero prosjektet ditt. Skulle ikke du blogge om x-antall mål? 😉

  Du har vell forsatt flere historier fra verdensreisen? og hvordan er det å bo i Oslove og være tilbake på skolebenken? 😀

 8. Syns designet på bloggen din var veldig fint nå! Skriv når du føler for det, men elsker å lese om tanker og følelser. Syns du er veldig flink til å beskrive og sette ord på ting. 🙂

 9. Camilla

  Gøy med nytt design! Har savnet bloggingen din, i et hav av innlegg om klær, sminke og hår er bloggen din fin å komme tilbake til for en oppdatering i det «virkelige» liv:D
  Vil gjerne lese mer om verdensreisen din, vet ikke om du allerede har skrevet om det, men hvis ikke må du gjerne skrive om det første stoppestedet på reisen, hva du tenkte og så da du landet med fly i det første landet!:)

 10. superKrish

  Mer fra leiligheten din? Mer om hvordan det går å lage mat hver dag, nå som du har flyttet fra kokken(mor)?

  jeg vil gjerne lese om tips om Oslo! Søte butikker, bra cafeer og annet som ikke ligger på Karl Johan!

 11. Syns ordene dine er like fine som alltid, jeg, Marie! Du har en måte å ordlegge deg på som gjør at du skriver så fint og klingende (i mangel på et bedre ord), selv når du skriver om mangel på inspirasjon 🙂 En ting jeg ønsker meg er litt hyppigere oppdateringer, kanskje? Men det kommer kanskje naturlig med mer inspirasjon 🙂

 12. Solfrid

  Akk, eg kunne aldri vore blogger. Er utrule dårleg på å kome på ting å skrive om, meen mange gode tips i dei andre kommentarane over!
  Vore moro med oppdatering om Day Zero-prosjektet, og eg likar å lese lister om alt mogleg rart.

 13. Skriv om Oslo – hvor bor du, hvordan trives du i leiligheten, hvor går du for å mette koffeinbehovet, hvordan er det å studere osv? Skriv gjerne om hvilke blogger du leser, hvilke bøker du holder på med og hvor dine neste reiser går. Håper du finner tilbake til inspirasjonen 🙂

 14. Så hyggelig og høstlig det er her inne nå!

 15. Ååå dette designet var et fint throwback! Har lest bloggen din siden 2009, det er ikke noe rart at du innimellom opplever litt bloggtørke; du har jo vært superbloggeren/supermarie så lenge! Tilogmed superbloggere trenger litt tenketid innimellom innlegg; og når du først skriver så skriver du så fint at jeg alltid må lese to og tre ganger.

  Jeg likte veldig godt alle de andre kommentarene her; at du kan skrive om skole og litt mer om reisingen din etc; spesielt likte jeg Minas kommentar litt lenger opp; `F. eks tanker rundt vennskap, forhold, familie, meningen med livet, jobb, politiske spørsmål, religion, en spesiell hendelsene livet ditt, noe man brenner for osv.´Spesielt religion og politiske spørsmål; litt debatter i ny og ne er GØY!

  Også har jeg en liten request som ikke innebærer skriving men heller sikling; KJØTTDISKEN!! Bring it back! Potensielle kjøtt å skrive om; Evan Peters (se på American Horror Story og bli forelsket i han plis), Colin O’Donoghue (Captain Hook i Once Upon A Time bl.a, han kler eyeliner), og Douglas Booth (MED SKJEGG).
  Takk for mange år med leseglede, Marie! La det bli mange fler:D

 16. Kan det stemme at jeg så deg på en båt i Drammenselva sist fredag når det var Elvefestivalen? Du smilte så fint 🙂

  Marie svarer: Det kan det! Så gøy at du også var der 😀 Å, tusen takk <3

 17. Kan du ikke skrive om det nye livet som student? 😀

 18. Kom over dette inlegget ditt fra år tilbake når jeg så etter noe å blogge om (http://www.supermarie.net/?p=7352) og lurte på om du fikk den jageflyturen? Og tror du den gulleroten gjorde en stor forskjell iforhold til hvor langt du har kommet med bloggen i dag? 🙂

  Marie svarer: Det fikk jeg! Og det gjorde den nok, det var jo gulrøttenes skyld at jeg ville skaffe flere lesere, og med fler lesere følger flere muligheter 🙂 Lenge leve gulrotsjefen!

 19. fysøren Marie!! Du er helt fantastisk flink til å skrive – jeg blir målløs! Det er noe spesielt over alt du skriver. Du så utrolig god!!!

 20. Jeg liker innholdet i bloggen din SÅ godt som det er, jeg! Og jeg liker det nye designet, fint med forandring av og til.

 21. Kjersti

  Mer reise, mer reise! Nye reiser, reiseminner, bilder, dine reisedrømmer, ALT! 🙂

 22. Kjøttdisk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *