HAPPY LITTLE PILL

Ryn Weaver – OctoHate
Troye Sivan – Make you love me
Janelle Monaé – Primetime
MS MR – Salty sweet
Beyonce – Pretty hurts
Rihanna – Rock star
The White Stripes – Seven nation army

HAPPY WEEKEND!

7 kommentarer

 1. Hei Marie!

  Jeg skal ut på verdensreise etter jul (gleder meg!!!), og er opptatt av at bildene jeg tar skal bli finest mulig. Jeg har et beist av eit speilrefleks (nikon d300s), som er ganske tungt og upraktisk å slepe rundt på. Lurer på hvordan du gjorde det når du var ute på reise, om du hadde med deg speilrefleksen, og hvordan var det? Vurdere å gå til innkjøp av et mindre kamera, type Canon powershot g1x, eller lignende. Hva tror du er best? 🙂

  Marie svarer: Hei! ÅH, så spennende! Nå fikk jeg reisenerver på dine vegne, haha. Det kommer til å bli helt fantastisk, helt sikkert! Jeg slepte rundt på speilrefleks selv, og syns ikke det var såå tungvint. Jeg har Canon 550D, vet ikke om det er mindre/større enn det du har. Jeg har ikke reist med noe mindre, så jeg har rett og slett ingenting å sammenligne med – men selv var jeg fornøyd med å ha med speilrefleksen!

 2. God helg, skjønneste!

 3. Camilla

  Anbefaler også «Handerna mot himlen» av Petra Marklund, «Start all over again» av Dave Koz og «Ocean» av Andreas Moe:)

 4. åååå, lille Troye-en hihihihi wii!

 5. Solfrid

  Eg elskar den songen! Han er fin, og flink. Må få høyrd på resten av songane hans, og dei andre på lista di.

 6. elsker alle disse sangene – musikksmaken din er så bra!! Elsker musikktips fra andre 🙂

 7. Ååå, Troye, han er så fin, og øynene hans da, er ikke rart man smelter… <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *