PIZZA

MÅ elske jobben min. En av mine nyeste arbeidsoppgaver er å lage pizza hjemme anhver uke, og jeg som alvorlig talt trenger å lære meg å lage mat tar oppgaven SÆRDELES seriøst. Og ikke bare skal pizzaen min smake godt, den skal se FIN ut også, pyntet og dressed up for selveste Facebook og tusenvis av mennesker. Så langt har det gått greit, men jeg trenger flere oppskrifter!

Så jeg tenkte å spørre dere – har dere noen gode pizzaoppskrifter til meg? Både vegetar og vanlig! Skriv dem i kommentarfeltet og jeg vil elske dere foralltid.

(Hvis dere lurer på om jeg bruker noen av oppskriftene deres etterhvert, kan dere følge siden jeg lager disse pizzaene for HER. Kommer til å legge ut oppskriftene også, så ikke bli sure om jeg stjeler fra dere da)

Gotta love my job, one of my new tasks is to make a pizza every second week. And I’m hopeless in the kitchen so this is a perfect exercise for me – I need to learn and score some wifey points haha. The pizza has to taste good, but it also has to LOOK good ’cause I have to share it with thousands of people at Facebook as well as a part of my job. So far so good, but I need more recipes. That’s where you’re needed – do you have any good ones for me?! Please drop in my comment field and I’ll love you forever. Both vegetarian and with meat. Thanks!

18 kommentarer

 1. NAM!
  Elsker enkel pizza med løk, mais, sjampinjong og maaasse ost på <3

 2. Herregud for en kul jobb!
  Kan du ikke prøve å lage en dessert-pizza? Husker du den du spiste med sjokolade? 🙂
  Ellers er jo taco-pizza ganske digg!

 3. Susanne

  Tomatsaus, jarlsberg, blåmuggost, spekeskinke, ruccola

 4. Jeg spiser gjerne pizza toppet med cherrytomater og sopp. Soppen steker jeg på forhånd; skiver av sopp (for eksempel champignon eller portobello) skjæres i tynne skiver, stekes i tørr panne til de begynner å slippe vann. Ha så i en klatt med smør, salt, pepper, timian og rosmarin. Stek til soppen er gylden. Ha den på toppen av pizzaen sammen med tomater delt i to (Y) Billig vegetarmat som metter og smaker syyykt digg. For ikke-vegetar kjører jeg på med chorizo eller pepperoni sammen med sopp og tomat.

 5. tacolefse, tomatpure, mozarella – i ovnen til den smelter. så klæsk på deilig parmaskinke, parmesan, pinjekjerner og ruccola. AMAZEBALLS

 6. Anbefaler hvit pizza! I stedet for tomatsaus bruker du creme fraishe og tar oppi hvitløk, salt og pepper + litt pesto. Fyll med spekeskinke, pinjekjerner, ost, champignon, rødløk og litt spredt pesto+ ruccola når den er ferdig stekt. Nam!

 7. Nam! Hva med en konkurranse der en heldig blogglesere får komme til deg for å smake? 😀

 8. Vi laver næsten altid disse pizzaer med venner 🙂

  Dejen rulles til en rundt pizza og fyldet smides tilfældigt på:

  1. Tomatsauce, serano skinke eller Parma skinke eller chorizo, tomat i skiver, stykker af frisk mozzarella, klatter af grøn pesto, rødløg, topped med lidt revet mozzarella.

  2. Tynde kartoffel skiver, artiskok, klatter af grøn pesto, stykker af feta, rødløg, topped med lidt revet mozzarella

  3. Tomat sauce, krydret kylling, tomat i skiver, rødløg, godt med revet cheddar

 9. superKrish

  hvit pizza! hvit saus lages av creme fraiche, pizzakrydder og hvitløk. smøres på pizzabunnen, ha på løk og ost. Stek, og server med serrano skinke, pinjekjerner og ruccola på! mmmm!!!

 10. Camilla

  hakk et par fedd hvitløk, litt løk og bland det oppi en boks med creme fraiche. smør det utover deigen, ta på serrano skinke og så revet ost. ruccola på toppen. okei, så det her var VELDIG lik som «superKrish» sitt tips, men ja.. det er veldig godt, så burde prøves 🙂 hvis du liker tomat, så tror jeg det er godt å ha oppå også 🙂

 11. Slår et slag for den hvite pizzaen med creme fraiche, rødløk, chorizo og ost. Pyntes med ruccola når den er ferdig. Det som er greia, er at den egner seg best på tynn bunn, da 🙂

 12. Camilla

  Det høres ut som den perfekte jobb! Har dilla på å lage pizza oppå pitabrød, og har tre favoritter:
  1. Ketchup som saus, bønner eller mais og så ost på toppen
  2. Pesto som saus og bønner på toppen
  2. Ketchup med røkelaks og fetaost oppå, pluss vanlig ost på toppen av alle typene, den siste høres kanskje ikke så god, men jeg liker den!:)

 13. Herregud, den så god ut!

 14. Anne-Mette

  Sånn ferdig pizzabunn, ha tomatpure utover, løk og artisjokkhjerter oppå der. Ha ost på. Skjær kyllingfilet i tynne skiver og legg dem oppå osten. Skjær tynne skiver av paprika og legg de også på. Krydre litt (jeg bruker grillkrydder). Og stek.

 15. Du burde virkelig prøve hvit pizza!

 16. Banan, ananas og karri – noe av det rareste og beste jeg har smakt!

  Marie svarer: Jøss, aldri hørt om! Haha. Må prøves!

 17. Saus av cremefraiche(Eller hvordan det nå skrives), hvitløk, oregano, salt og pepper. Topp pizzaen med kylling, løk og mozarella skjært i biter. Dødsgodt! 😀

 18. Pizzafyll:
  -Stekt oppskjært kyllingfilet, evt kyllingkjøtteig om du foretrekker det, krydret med karri- og chillikrydder. Ha i en del olje så det ikke blir så tørt.
  -klask på så mange ananasbiter og bananbiter du vil ha på.
  -ha på ost såklart.
  -stek i ovn til den er ferdig

  Våillaaaa, party in your mouth!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *