RESCUE


ph_priv and by Anine

God morgen! Starter fredagen med litt bilder fra i går – var på tur med Redningsselskapet og Helly Hansen, SÅ gøy! Og for en innsats de gjør, 800 frivillige mennesker som ikke får en eneste krone for å ta vare på oss når vi drar på sjøen. Jeg fikk æren av å bli reddet opp av vannet også, glemte et øyeblikk hvor redd jeg egentlig er for å være i vann hvis jeg ikke får ha full kontroll selv, men det gikk så fint så, og hva kunne vel egentlig gå galt når båten jeg «falt» ut av var Redningsskøyta sjæl, tenkte jeg. Tusen takk for opplevelsen!

Det er litt deilig at det er fredag, denne uken har vært smått galskap og nå gleder jeg meg mest til å komme inn i nye rutiner. Jeg har iallfall knekt den ene koden og meldt meg opp til alle fag, og timeplanen begynner å falle på plass og jeg puster litt roligere og det ser ut som jeg klarer å balansere både skole og jobb, iallfall det første semesteret. Og reise. Må alltid reise.

Hva skal dere i helgen?

Good morning! Some pics from yesterday, went out with Helly Hansen and the rescue. So much fun. I was the one to «fall out» from the boat as well, I forgot how scared I am of water when I’m in no control – but it was really nothing to worry about, as the boat I fell out from was a rescue boat haha. Thank you for the experience!

And TGIF, this week has been hectic and most of all I’m looking forward to fall into routines again. My schedule at school is starting to get ready and it seems like I can balance both studies and work – at least the first semester. And travels. Must always travel.

Got any plans for the weekend?

7 kommentarer

 1. Så heftig, for en kul opplevelse! De gjør veldig viktig arbeid.
  Denne helga skal jeg også ut på vannet, for på søndag arrangeres det vinsmaking på en båt i Oslofjorden. Kjekt å ha en mor som er sommelier, gitt!
  Håper du får en strålende helg!

 2. I dag skal jeg på kaffedate med noen venninner, og i kveld kommer kjæresten min 🙂 Resten av helgen skal brukes til avslapning og lade opp til skoleuken som kommer!

 3. You’re such a tough girl 😀 Have a nice weekend Marie!!

 4. Åh! Jeg vil også på tur med Redningsskøyta. I helga skal jeg først på DDE-konsert, og så på sosial moro med Norsk Folkehjelp resten av helga. 🙂

 5. Oi, så spennende! Ingen tvil om at Redningsselskapet gjør en viktig jobb, både i nødssituasjoner, men også forebyggende. Selv var jeg på sommerskole i regi av dem for et par år siden og det er blant de morsomste sommerene jeg har hatt!

 6. Solfrid

  Det såg morosamt ut! Eg likar vatn, veldig!
  Har og drivi med anna eg likar veldig i helga, steppdanskurs. <3 Og ødelegging av armar då eg skulle bære eit tv-bord i glas frå Bjølsen til Kalbakken. Blei fint då.

 7. Du og alt du opplever!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *