THE WORD 'bed' LOOK LIKE A BED

I dag tidlig våknet jeg i en SENG, og tenkte «Ååårhh herreguuud, jeg våknet i en SENG!».

Og så ble jeg der hele dagen.

Neida, sjefen. Jeg har vært på skolen. Men det var helt fantastisk å sprette ut av en stor, deilig seng, og ikke bare kave seg opp fra en madrass på gulvet, eller krype som på glasskår ut av en skjelvende feltseng, i frykt for at den skal kollapse ved neste pust. Seng er best!

På skolen i dag var det informasjonsmøte om studiet, som sikkert var ment til å berolige oss og være til hjelp, men jeg fikk bare enda mer panikk, jeg. Prøver å bite tennene sammen og tenke at om to, tre måneder er alt så lett som bare det, går som på skinner og hånd i hanske, men utålmodig som jeg er vil jeg forstå ALT med en gang og blir frustrert når jeg ikke gjør det. Puste, puste, puste.

Nå er det revy, vi snakkes plutselig!

FINALLY got a bed in my bedroom!

7 kommentarer

 1. Grattis med skikkelig seng og greier. Det er så kjekt å se på disse bildene. Haha. For en GLEDE!

  Pust ut, ja. Dette skal du klare, Supermarie!

 2. This post makes me want to take a nap. Seriously looks so comfortable in there! Congratulations on your new cozy purchase 🙂 xx

  The What’s In Between

 3. Hurra! 😀

 4. Informasjonsmøter er til for å skremme, det er jeg sikker på!
  Det går seg til snart 🙂

 5. Herregud, jeg skjønner SÅ godt hva du mener. Ringte gråtende hjem og sa at universitetet var for vanskelig for meg etter informasjonsmøtet vårt. Satser på at alt er en lek om et par måneder! Stå på!

  Marie svarer: Godt å høre at jeg ikke er alene! Haha. Dette klarer vi 😀

 6. Du er ikke alene! Begynte å forberede meg til første forelesning i går og tenkte fyttikatta, kommer aldri til å klare dette. Får bare håpe det blir bedre når man kommer mer inni stoffet. Lykke til!

 7. Hei! Hvilken linje har du begynt på? 🙂 Jeg går sosialantropologi. Det er alltid et sjokk i begynnelsen, men du får dreisen på det fort og da går det som smurt! 🙂

  Marie svarer: Hallo! Jeg har begynt på medievitenskap 🙂 Ja, håper det! Haha. Går LITT bedre allerede, nå som jeg har meldt meg opp til emner og fått kontroll på timeplanen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *