LOOKING BACK OVER MY SHOULDER
ph_priv, summer 2014

Så dette skulle bli den sommeren hvor jeg flyttet hjemmefra og bosatte meg i hovedstaden. Den sommeren hvor jeg fjernet navelpiercingen min og fikk voksenpoeng. Den sommeren hvor jeg kunne skrape Marokko og Spania og Tyskland av kartet, og endelig stryke Roskildefestivalen fra bucketlista. Den sommeren hvor jeg stod levende i en iskald elv på fjellet og vasket håret i sommervarmen, og hvor nok ei bestevenninne kunne berike livet mitt med å vente barn, og hvor jeg nesten ble slått i bakken av mitt livs største skrekk – lynet, bare fordi jeg glemte å banke i bordet før jeg gikk ut. Den sommeren hvor nyoppdagne artister kom dalende inn som engler på Spotifylistene mine, og hvor nye venner og bekjente har berørt og beriket tilværelsen min på hver sine måter.

På mandag starter jeg mitt nye liv og sommeren 2014 går inn i rekken med somre som har kommet og gått igjen. Jeg skal sjonglere studier, jobb, blogg og reiser og jeg er så spent på hvordan det blir og hva jeg har gjort og hvem jeg er om ett år igjen, når sommeren 2015 står for døren, men så langt kan vi ikke tenke. Det greier seg med mandag, og jeg håper det blir fint.

Hvordan har deres sommer vært, superfjes?

Flashbacks from this summer: I moved out from my parents and in to the Capital of Norway; Oslo(ve), I removed my belly piercing and achieved adult points because of that. I visited Morocco, Spain and Germany and could finally check Roskilde Festival off my bucket list. I spent a week in the mountains, almost got hit my a lightning, another bestfriend could enrichen my life with a growing baby inside of her and new friends and fellows have touched my heart and my life. My new life will start on Monday – with studies, work, blog and travels. I’m so excited to see how it all will work out, I hope I’ll be happy!

14 kommentarer

 1. Herlig! Så mange fine opplevelser du har fått 🙂
  Denne sommeren har virkelig vært noe for seg selv. På godt og vondt…

 2. Du tar så fine bilder! Hva slags kamera bruker du? 🙂

  Marie svarer: Tusen takk! Det varierer mellom Canon 550D, mobilen min (Samsung Galaxy S4 Zoom) og Samsung NX Mini 🙂

 3. Du skal jo være med på Roskilde igjen 🙂

 4. Sommern min har bestått i å gå til Preikestolen, en dag i Dyreparken i Kristiansand, jeg har flydd i vindtunellen på Voss og jeg har servert i bryllup, grovt fortalt. Har vært en fin ferie. Skulle gjerne hatt lengre ferie, men deilig å være tilbake på jobb igjen også 🙂

 5. Bildene og skrivingen din treffer meg midt i hjerterota, Marie! Du er så dyktig, jeg smiler hver gang jeg er innom 🙂 Håper du får et flott studie-blogg-reiseår og at vi får være med deg videre! Stor klem fra supermariefan!

 6. Margrete Strømsvåg

  Ser ut som du har fått en uforglemmelig sommer! Min sommer har vært helt fantastisk! 😀

 7. Er utrolig sjeldent at jeg kommenterer blogger, men denne gangen må jeg bare. For et fantastisk flott innlegg! Du skriver på en måte som gjør at jeg skjønner _akkurat helt presist hva du mener, og av dette innlegget ble jeg sittende igjen med en supergod følelse. Takk!

  Marie svarer: Åh, tusen takk! Herregud, jeg blir helt overveldet av alt dere legger igjen av spor her. Glad for å ha gitt deg en supergod følelse, håper den varer! Klem

 8. Åh, du er så fin!! Jeg kommenterer aldri, dessverre, men er innom og kikker om deg hver eneste dag. Du er så inspirerende, skulle ønske jeg bare kunne strekke armene gjennom eple-skjermen min og ut gjennom din og gi deg en god klem. Bildene dine er så stemningsfulle, og ordene dine så positive og… Livsnytende, går det an å beskrive ord slik? Du virker å sette pris på, sånn ordentlig _sette pris på_ de små tingene, og minner meg på viktigheten av det med hver eneste publisering. Du må aldri slutte å skrive, Marie. Ikke minst gir du meg hauevis med reiseinspirasjon (som om jeg ikke har nok fra før…), og setter nye, spennende destinasjoner på må se-listen min. Gleder meg som et barn til jeg har fått spart opp til verdensreise.

  Lykke til som student! Stooor cyberklem!

  Marie svarer: Oi, oi, oi, hva skal jeg SVARE? Tusen, tusen takk! Denne kommentaren gjorde hele tilværelsen min. Jeg trengte den! TUSEN TAKK! Jeg vet ikke hva mer jeg kan skrive, bare vit at det betyr så mye å få sånne her kommentarer. <3 STOR KLEM

 9. Føyer meg inn i rekkene her som en som alltid sjekker bloggen din over morgenkaffen og kveldsmaten, men som aldri legger igjen et spor. Men du er så flink Marie!! Herregud. Tidenes forbildet og alltid der til å fylle dagene mine med inspirasjon når frykten for å begynne på ny skole, og en ny hverdag tar stålgrep rundt håndleddet og magen.
  Håper å en dag kunne tråkke opp fotsporene du satte på din reise rundt kloden. Tre ganger hurra for deg!!

 10. Du opplever så mye, takk for at du deler det med oss! Du er en skikkelig inspirasjon for oss globetrottere!
  Sommeren har vært bra, ble ferie i Norge i år, også Kina om to uker, woho!

  Marie svarer: Takk for at du leser det jeg deler! <3 Og tusen takk for fin kommentar!

 11. Håhå, så mye hygge! Jeg har også hatt en begivenhetsrik og variert sommer, og nå er jeg klar for en høst som forhåpentlig etterhvert kan beskrives med de samme adjektivene. Det er godt å vite at man har mye fint i vente, og samtidig er det kjekt å kunne snu seg og se litt bakover iblant, for å kunne kose seg litt ekstra med de gode minnene!

 12. Åh, så mange opplevelser! Fantastisk! Min sommer = sett mer av Nord-Norge, hippiefestival på Karlsøy, sluttet i den fine jobben min som støttepedagog og flyttet fra Tromsø til Frøya, vet fortsatt ikke hvordan høsten blir, hvor jeg skal bo og hva jeg skal gjøre, men først skal jeg reise i to måneder og så finner jeg nok ut av alt det andre etter hvert.

 13. Mange nye artister du har oppdaget? Del med oss, elsker de tidligere musikktipsene dine! 😀 Har du forresten hørt på/om the 1975? Tror du kan like det bandet!

 14. Marie, ass. Du altså.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *