PULSE

Bilder fra gårsdagens Øya. Jeg snublet rett i armene på Kjetil når jeg kom til området etter jobb, og det er så sprøtt og fint på en gang når mennesker jeg liker å tro at jeg kjenner fra et seks år langt online-liv trer ut fra skjermene sine og inn i det virkelige livet mitt, og der var plutselig HAN – og jeg, i en bamseklem. Så fantastisk hyggelig og blid gutt, og det fantes ikke kleint selv om jeg vanligvis blir superstressa av å møte det o’ store Internettet i levende live.

Jeg falt musikalsk pladask i går også, for Janelle Monáe, for. ei. dame. Jeg tror det er den beste konserten jeg har sett noengang. TAKK Ida og Seher for at jeg i det hele tatt var på Øya tidsnok til å oppdage henne.

I dag løp jeg fra jobb og rett på Øya-vorse med DNB og Universal Music, hvor jeg ble minnet på hvor fantastisk stemme Ingebjørg Bratland har, og hvor RÅ Stella Mwangi har blitt, før jeg løp hjem for å skifte (SÅ. VARMT.) og nå gjør jeg unna litt vin og blogg før jeg skal løpe ned igjen for Robyn og Røyksopp og Seinabo Sey på Øyanatt og med dét som velkomstgave er det umulig å ikke si seg fornøyd med å ha flyttet til Oslo.

Pics from yesterday’s Øya festival. I fell in love with Janelle Monáe, what an artist! Best concert ever. Today I ran down to a vorspiel with DNB (a Norwegian Bank) and Universal Music before I went home to get undressed (so. hot. outside) and now I’m blogging and wining and going down to the festival area again to se Robyn and Royksopp. It’s such a perfect welcome gift from my new home – Oslo. I love living here!

6 kommentarer

 1. Stella Mwangi har alltid vært rå, det har bare tatt tid for resten av landet å skjønne det. Kos deg videre på Øya!

 2. Så gøy! Og fin er du virkelig, supre 🙂

 3. Fine jentene! <3
  Så koselig å henge med dere, selv om det ble kort. Vi tar det igjen om ikke altfor lenge! Kos deg videre, a.

 4. Skikkelig herlige bilder! Fikk veldig lyst til å dra på festival nå 🙂

 5. Hei! Snublet over bloggen din, og jeg må bare legge igjen en kommentar og si at jeg virkelig liker den (på det nivået at jeg har lagt den til som bokmerke).
  Kunne du gitt noen pointers på hvordan du redigerte bildene i dette innlegget? Jeg har prøvd og prøvd og få en slik halvveis polaroid effekt som du har på bildene dine over, men jeg feiler alltid (bruker photoshop).

  Igjen, bloggen din er kongerå.

  Marie svarer: Hei! Så kult, tusen takk – det er hyggelig å høre! Jeg googler «VSCO effect photoshop», og så laster jeg ned «actions» eller bare vanlige photoshopfiler med filter fra nettet, rett og slett 🙂 Eller så bruker jeg VSCO-cam appen på mobilen og laster de over på bloggen. Elsker den stilen på bilder selv! Håper du får det til!

 6. Tusen takk for svar! Du er rå 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *