THE NEW ØYA


ph_priv, Øya festival, Tøyen, Oslo

I går ble jeg forelsket. I solstrålene, i sensommerbrisen, i den nyoppdagne veien min hjem fra jobb, og i Emilie Nicolas, og i ølen selvom den var sju ganger dyrere enn på Roskilde, og i Thomas Dybdahl, og i stemmen til vokalisten i The National. Jeg dekker Øyafestivalen for Festivalspirit i år som i fjor og året før der, og jeg storkoser meg like mye. Jeg fant selskap i fineste Åshild, som jeg møtte på Roskilde Rising i København i april, og i dag finner jeg både bestevenner og bloggstjerner bak gjerdene, så ensom skal jeg aldri bli.

Men bloggen er ensom, har dere satt dere helt fast i sommerferien? Kommer dere ikke hjem og blir slaver av internettet igjen snaart? Miss you! Håper uansett dere har det fint der dere er, nå må jeg skifte og spise og løpe ned til Øya igjen.

Yesterday I fell in love. With the sun, with the summer breeze, with my new way home from work, and with Emilie Nicolas, and the beer – even though it was seven times more expensive than at Roskilde Festival (hello Norway), and I fell in love with Thomas Dybdahl, and with the voice of the vocalist in The National. I’m writing about Øya Festival for the Norwegian blog Festivalspirit this year, as two years before and I’m enjoying it just as much as then. I found company in  Åshild who I met in Copenhagen during the Roskilde Rising blog event in April and today I’ll find my bestfriend and another blogstar at the area so lonley is not an issue for me. But the blog is – where ARE you guys? I miss your words! Come back to me, summer is over now. 

4 kommentarer

  1. Kristin

    Kos deg masse på Øya! 🙂 Du er søt.

  2. Kos deg massemasse videre! Fin stemning, ser det ut som 🙂

  3. Er litt for varmt og slapt for å være slave om dagen, men… winter’s coming, Jon Snow!
    Jeg tok forresten en clean up på blogloving her om dagen, og nå slipper jeg å grine meg gjennom masse skvip. Anbefales.

  4. Du, altså! Er her, så vidt – midt i faddergreier og styr og flytting og uni og hele pakka.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *