SECOND THAT


ph_priv, Roskilde festival 2014, Denmark

Jeg ler meg i hjel av Antibloggerens svar til Øyafestivalens opprørte naboer, det er jo helt sant. Den apokalypsen må dere lenger ut på landet med, naboer. Sett sånn syting!

Jeg skal festivalblogge fra Øya i år som i fjor og året før der, skal noen av dere dit?

It’s time for this year’s second festival – Øyafestivalen in Oslo. See you there!

1 kommentar

  1. Solfrid

    Sjølv om eg ikkje trur eg hadde syti om eg var nabo, kan eg skjønne det. Eg bur på Hasle og høyrer musikken no ganske godt. Så å vere nabo må bety utruleg høg lyd, som du ikkje kan bli kvitt utan å «rømme» derifrå. Konsertar er moro, men kanskje ikkje ufrivillige konsertar 6-7 timar om dagen i 5 dagar er like moro.

    Eg skal ikkje og har heller aldri vore, litt nysgjerrig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *