DO YOU LIKE YOU

Jeg tar i mot mandagen, ukens spebarn, med en nydelig sang jeg hørte på radioen i går, med et så viktig budskap. En av de fineste tingene med å bli eldre er at blikket (nesten) automatisk flyttes fra speilet og bort til vinduet, jeg er mer opptatt av hva som skjer der ute enn hvordan jenta i speilet stirrer tilbake på meg. (Selvom jeg selvfølgelig foretrekker henne med sminke på og pen i tøyet før jeg skal ut av døren, men jeg gjør det ikke lenger for at andre – jeg gjør det for meg selv)

Starting the week with a beautiful song with a beautiful message <3

7 kommentarer

 1. Kristin

  Den sangen (og ikke minst videoen) er fantastisk fin! Utrolig viktig budskap. Elsker at en kjent artist endelig har laget en slik sang!

 2. Haha, jeg blogget teksten på den sangen i går. Haha, great minds think alike. Synes sangen er så utrolig fin, og budskapet er så viktig i dagens relativt overfladiske samfunn.

 3. Fredrik

  Nydelig låt med et viktig budskap. 🙂

 4. Den sangen er så fin! Kjenne sommarfuglar under brystkassa når eg høyre den.

 5. Sukkersøtt! Fineste budskapet <3
  Og det er bra vi er mange (forhåpentligvis) som pynter oss ekstra opp for oss selv. Og ikke/ingen andre

 6. Solfrid

  Åå, fiin ja!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *