PLANS FOR MY AUGUST

I august vil jeg

– Danse og synge og kaste hodet bakover i latter, og le så hjertelig at jeg forlenger livet med tre år på én kveld. Være så lykkelig.

– Føle meg elsket og forelsket, på en sånn måte at jeg heller frokostblandingen i tekoppen min fordi jeg helt mister begrepet om hva det er som foregår rundt meg, for alt jeg ser er sommerfugler

– Begynne på skolen, og oppdage at det var et fullstendig riktig valg for meg, og via skolebenken møte mange nye mennesker som skal bli med meg inn i september, oktober, november, berike tilværelsen med nye personligheter, ny lærdom og nye ambisjoner og drømmer og mål. Viktigst av alt er følelsen av å ha valgt riktig. Jeg håper jeg har valgt riktig.

– Gjøre en god jobb, være lett og kreativ til sinns så idéene kan flyte fritt, og spire og gro og føle at jeg bidrar med noe

– Merke av nye reiser i kalenderen min, så jeg har noe å se frem til når mørket faller på utover høsten og positiviteten ikke blir like lett å holde øye med

– Feire bursdagen til det fineste kvinnemennesket jorden noengang har hatt vandrende rundt på seg; min vakre mamma

– Skåle for samboeren min óg, og hurra for henne som fyller sitt år

– Gjøre noe NYTT, melde meg på et kurs, dra på et teaterstykke, hive litt bensin på livsgnisten, få inn en frisk pust i tilværelsen, med et hint av mint

Hva ønsker dere for august?

What I want for August: Dance and sing and throw my head back in laughter, be that happy. Feel loved and in love in that way that I’m putting my cereal in my tea cup because I have no idea of what’s going on ’cause all I see is butterlfies. To start my studies and realize that I’ve chosen the right path, and via this study fill my life with new people that’ll follow me into september, october, november, make my life richer with new wisdom and ambitions and dreams and goals but the most important is to get the feeling of choosing the right study. I hope I’ve chosen the right one.
Do a good job, be easy and creative so that the ideas can float and grow and I want to feel like I’m contributing. Mark my next travels in my calendar so my fall won’t look too dark. Celebrate the world’s most beautiful woman’s b-day; my mom. And my room mate. And I wanna do something new, take a course go to a play, get some fresh air into my life, fresh air with a hint of mint. What do you want for august?

11 kommentarer

 1. I august vil jeg feire at det er ett år siden jeg traff min fine fyr og et halvt år siden han ble min fine fyr, jeg vil også føle at jeg valgte rett studie, møte mennesker jeg kan dele fine øyeblikk med, ikke bare i august, men høsten og vinteren og kanskje lengre.

 2. Camilla

  I august vil jeg
  – Reise til London med to gode venner, vi holder på å planlegge
  – Få til Bergensturen jeg og venninnen min har snakket om siden mai elns
  -Finne treningsgleden igjen
  – Få feiret bursdagen min en mnd på etterskudd med gode venner
  -Prestere bra på skolen, siste året av vgs er jo ganske avgjørende, «ikke noe press»:P
  – Finne ut hva jeg vil fremover, på flere plan

 3. Fin liste! I august skal jeg (forhåpentligvis, hvis jeg får mange ekstravakter) jobbe og tjene opp ekstra penger til verdensreisen i september! 😀

 4. I august skal jeg også begynne på skolen igjen etter 20 års jobbing… Deltid skole riktignok.
  Jeg vil også planlegge høstens reisemål.
  Forhåpentligvis komme komme inn i en god treningsrutine..

 5. I august skal jeg på ferie i italia, gjøre meg ferdig med sommerjobbingen, begynne på studiene igjen og trene til Oslo Maraton. I tillegg skal jeg sette i gang med mitt day zero project.

 6. I august vil jeg:
  Endelig ha en jobb i boks
  Skape nye bekjentskaper
  Få opp humøret
  Stresse ned en smule
  Begyne å lese en ny bok

 7. I august:
  – skal jeg flytte (igjen), men tar med meg samboer’n og håper det blir superfint
  – begynner jeg i ny jobb, og håper den blir spennende, utfordrende og fin
  – vil jeg møte nye mennesker og holde kontakten med gamle venner
  – vil jeg tilbringe tid stående på brett på Mjøsa. Hekta på SUP.

 8. All of these things are ideal. A lot are on my list as well.

  -m.see
  http://www.mollyseee.blogspot.com

 9. I august skal jeg:
  – flytte for meg selv, i mitt eget lille hjem
  – starte et nytt liv. Alt er nytt og blankt, dit jeg skal
  – prøve å smile mye og bli kjent med så mange nye mennesker kan
  – lage min egen mat

 10. Solfrid

  Eg skal,
  – danse, i den nye leiligheita og når steppdansen byrjar igjen. Som eg gler meg!
  – kose meg på balkongen
  – kome i gang med å lage ordentlege middagar igjen
  – øve på å gje meir faen

 11. Vel, nå er vi over halvveis i måneden før jeg fikk lest dette, men jeg ønsket meg mer konkrete svar fra han der fine som jeg liker så godt. So far so good! Han bor langt unna, og har endelig invitert meg på besøk :p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *