MOMMY HEART

Jeg er tilbake i barndomshjemmet hvor alt er som før, og samtidig helt forandret. Navlestrengen ble klippet for andre gang i det sekundet jeg tok med tingene mine og dro, og det fargelegger den følelsen jeg har når jeg her, samtidig som ingenting føles mer hjemme enn mellom disse fire veggene.
Det var så deilig å se igjen katta óg, selvom hun har holdt meg våken i hele natt med klagingen sin. selskapssyk! Klokken seks orket jeg ikke høre på henne mer, så jeg slapp henne inn på soverommet og opp i sengen min og da klorte hun rundt meg på lakenet i ett sett, malte og dyttet på meg med fjeset sitt, potene, hoftene, la hodet sitt på puten ved siden av meg, reiste seg igjen, klorte videre, nektet å la meg sove, krevde sin oppmerksomhet, mjauet fornøyd når hun fikk den og maste og maste og maste og tvang den søvndrukne hånda mi til å stryke henne over nakken, og plutselig forstod jeg hvorfor FF* blir så matt når jeg tigger om å bli pjuska med, herreGUD noe så innpåslitent! ER jeg sånn?
Og naboene kunne melde at hun har grått sine sørgelige krokodilletårer i hele dag også, mens jeg var på et møte i Oslo. Hun har ikke flyttet seg fra døra vår, bare stått der og klagd og klagd og følt seg så forlatt og alene i verden og det stikker langt inn i det mammahjertet jeg ikke trodde jeg hadde. Nå har hun omsider fått oppmerksomheta si, og ligger og sover ut på sofaen mens jeg lister meg rundt som på glasskår for ikke å vekke henne, for jeg ORKER ikke det klistremerket av et kjæledyr enda en kveld. Kjære vene.

Jeg rakk å treffe mannen i mitt liv i går også, lille Benjamin som ikke engang har fylt to år men som allerede kan fortelle en når en bør kjenne sin besøkelsestid. Vi hoppet rundt på trampolina ute i hagen leeenge, før tiden min så plutselig var over – «tante nars, dææædii!!» , sa han (det betyr ‘ferdig’) og så tok han tak i hånda mi og geleidet meg pent bort til utgangen med et strengt blikk, før han fortsatte hoppingen på egenhånd, og jeg som trodde vi lekte og hadde det så fint der vi satt, haha I guess not. Jeg elsker den gutten!

Har dere noen gøye planer for helga? Si det!

*Fin Fyr

I’m back in my childhood home for the weekend, where everything is exactly the same but yet so different. The umbilical was torn for the second time that moment I left with my things two weeks ago, and that is coloring the feeling I’ve got when I’m here, and at the same time – nothing feels more like home than these four walls. It was so good to see my cat again as well, even though she kept me awake all night with her complaining…. She’s been home alone for a couple of weeks and I guess she couldn’t stand that, she’s all over me now and cries when I leave, my neighbours could tell me. Haha what a personality. Now she’s asleep, and I’m walking around as on glass not to wake her up. That needy little ball of fur <3 Any cool plans for the weekend? Tell me!

12 kommentarer

 1. Flytte inn i hybel! God helg 🙂

 2. Her blir det visst jobbehelg med tidligvakt på sykehjemmet både lørdag og søndag (og mandag). Heldigvis er samboeren hjemme og kan lage mat til meg så vi kan kose oss litt på kveldene, for nå nærmer hverdagene seg skremmende mye.

 3. siv kristin

  i helga skal eg endelig ut og reise igjen! skal til praha med familien i nokre dagar (ny by, nytt land, jippi!). og så blir det rett til bergen, fadderveke og medievitenskap. såå masse fint og gøy i vente! 🙂

 4. stigmikkel

  Hei hei
  God hælj 🙂
  Ut å sykle Grenserittet i helga. Er på gærne sida av fjorden 😉

  Stig

 5. Jeg skal i bursdag til sviger-farmor som blir 80 år i morgen. Og ellers er planen å bare slappe av 🙂

 6. Åh, det er fint med tanteunger <3 Planer for helgen = være på jobb, 13 timer i morgen og 13 timer på søndag. Men nå har jeg jo hatt fri i tre uker, så det er egentlig helt greit.

 7. Camilla

  Haha litt av en katt;) hele helga går til jobbing, men bestilte noen bøker som kom i posten i dag så helga går vel med til spennende lesning også!:)

 8. Solfrid

  Haha, ungar er herlege!

  Skal på hytta, feire ein onkel og ein fetter. Har store planar om å bade, sjølv om det er meldt høljregn, håpar det blir moro!

 9. Jeg skal pakke tingene mine og flytte til Oslo! Wihu!

  Marie svarer: Velkommen til byyyeeen! Jiha!

 10. Vinkveld sammen med fine venner, før reising til Romania står for tur! Ha en super helg

 11. Veldig ikke-gøye planer for helga med fire vakter på to dager på to forskjellige jobber. Puuhh. Helg klokka tre i natt, can’t wait 🙂

 12. Ingvild

  Var på konsert med Lissie, en av favorittene mine idag<3 imorgen venter fjelltur med min herlige vennine.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *