CAT ON FLOOR

Jeg trenger minst åtte hus (og åtte rike ektemenn) for å leve ut alle interiørdrømmene mine, men mitt lille rede i hovedstaden er iallfall en begynnelse. I går ommøblerte jeg soverommet (i den grad det går an å ommøblere på et rom uten et eneste møbel) for å gjøre plass til en ordentlig seng som jeg skal hente i helga, e-n-d-e-l-i-g. Jeg er så lei av å sove i en feltseng, jeg starter hver natt med å forestille meg at den klapper sammen som en musefelle mens jeg ligger der og sover, og ikke har jeg plass til en mann i den heller og det er jo helt essensielt.
Gulvet er fremdeles den alternative sofaen vår, og kontorstolen min óg, men hvis bilen vil så henter jeg både seng og sofa i løpet av helga og på mandag ligner leiligheta vår kanskje et hjem på ordentlig. Jeg håper det!

I need at least eight houses (and eight rich husbands) to live all my interior dreams, but my little nest in Oslo is never the less a beginning. Yesterday I moved all my stuff around in my bedroom, to make place to a bigger bed – a real bed, finally. I’m so tired of sleeping on a cot, I’m starting every night with a picture of it collapsing as a mouse trap while I’m asleep and I don’t even have space for a man in there and that’s essential. The floor is still our alternative sofa and my working space chair as well but if the car wants to I’ll pick up both the big bed AND the sofa during this weekend so that on Monday we might have a real home – at last. I hope so!

5 kommentarer

 1. Du er så herlig 🙂 Elsker smaken din også! Begynner virkelig å komme seg til nå.

 2. Så fint det blir 🙂 Har du kjøpt eller leier dere leiligheten?

  Marie svarer: Takk! Vi leier 🙂

 3. these photos are so nice, i like what you’ve done so far. and i know what you mean. there are so many things i’d like to do decorating wise that i can never decide what to do!

  ~m.see
  http://www.mollyseee.blogspot.co

 4. Solfrid

  Ååh, driv med det same no, det er moro og slitsomt! Likar og stilen din!
  Det er når ein driv med flytting ein merkar at det hadde vore utruuuleg kjekt med bil x) Har mest lyst til å kjøpe møblar gjennom finn.no, men er ikkje alle møblar det er like lett å ta med på buss/trikk/t-bane, haha.

 5. Haha! Samme tanke slår meg hver dag, jeg vil ha det moderne, og litt indie, og litt barokk, og litt romantisk, og minimalistisk, men det skal være stilrent, og personlig…til slutt står jeg og gaper på en eller annen interiørbutikk og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Men jeg må si det ble veldig pent! Synes det så utrolig koselig og varmt ut hos deg, og du er jo bra krativ og har god smak 🙂 Gleder meg til å se mer. Fortsatt god sommer <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *