MAKES ME WANDER

Den nye bloggkjæresten min, KLM, sendte meg en liten sommergave for noen uker siden som dessverre ikke passet til SamsUNGENE (hehe) mine – derfor tenkte jeg å gi den til en av dere i stedet. Mine kjærester er deres kjærester!

Deksjelet passer til iPhone 5 og 5S – så hvis du har en sånn telefon, og kunne tenke deg å kle den i KLM – legg igjen e-postadressa di i kommentarfeltet, så trekker jeg en heldig vinner!

Ellers studerer jeg kartet med lupe og tenker så det knaker på hvor jeg skal fly med mine nye vinger. Verden er så himla stor, og reisefeberen min så altfor, altfor høy. Jeg må bare finne ut av studielivet først, så skal vi se hvilket land KLM skal hjelpe oss med å skrape gullfargen av.

Leave your e-mailaddress in the comment field if you want this iPhone 5/5S case from my new blogpartner KLM!

7 kommentarer

  1. Elsker bloggkjæresten din! Gleder meg til å følge deg på nye eventyr. Lykke til som student, Marie!

  2. Ah’ denne hadde vært kul for meg som reiser med klm nesten hver mnd for å besøke familien i England! 😀

  3. Passer ikke til min telefon heller 🙂 Hvis du ikke har vært på island synes jeg så ABSOLUTT at du bør dra dit! Et av de fineste landene jeg har vært i 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *