CABIN LIFE FOR ME


ph_priv

Jeg fiska fem ørret den kvelden, og han fikk bare én. Jeg kan vel skryte på meg fiskelykke også, da, og legge det ned i krukka sammen med god karma og griseflaks.

Ps. Fjellet, jeg savner deg allerede. 

I got five trouts that night, and he only got one. I guess I can brag about having luck in fishing as well, and put that to my good karma and fortune. 

4 kommentarer

 1. Så fantastisk! Og for en griseflaks der ja 😮

 2. Tar med meg søte voffen og går, takk

 3. For ein søt hund!

  Eg har ikkje fiskelykke, fekk ein mens veninna mi fekk fire! Fekk ein del mindre torsk, men dei fekk slippe ut igjen (og veninna fekk minst like mange små, så ja..)

  Er det SKOA til FF på andre bilete? 😛
  Eg har tenkt på det, og tykkjer det er litt fint at du ikkje brettar ut privatlivet, sjølv om du er personleg på bloggen. Er jo litt nysgjerrig, men samtidig er det fint at du gjer akkurat som du vil og deler det du vil. Eg likar bloggen din, det er den einaste bloggen eg les fast!

  Marie svarer: Jeg vet ikke, jeg satt og studerte de lenge for å se hva det var selv – men kan ikke kjenne dem igjen, haha! Han satt nå iallfall der 🙂 Tusen takk! Jeg liker at du liker <3 Fortsatt god sommer, fineste Solfrid!

 4. Det så utrolig koselig ut!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *