70 000


ph_priv, Roskilde festival, Denmark

Jeg og cirka 69 999 andre nøt lyden av Arctic Monkeys i går, mitt Roskildes store høydepunkt. Jeg tilgir dem for å ha oppført seg arrogant og ovenpå, musikken var like bra som den alltid har vært, og ølen smakte godt den óg. I dag er det Stevie Wonder som er det store, før hele festivalen pakker sammen igjen og hele uka syns jeg har gått altfor, altfor fort. Som et timeglass med en litt for stor åpning, og sanda bare forsvinner raskere gjennom enn sekundene går. Stopp tida litt for meg i dag, da, og ha det fint mens jeg nyter mine siste timer på min aller første Roskilde-festival. Jeg er stygt redd for at det ikke blir min siste.

70 000 enjoyed Arctic Monkeys last night. I loved it, even though they behaved a bit cocky and didn’t really care about their audience. I forgive them. The music was amazing anyway. Today it’s the last day of the festival, with Stevie Wonder and a couple of beers. Can’t believe it’s over already, this week has gone so fast! My very first Roskilde festival. I’m afraid it won’t be my last.

6 kommentarer

 1. Haha 🙂
  Ser du skal til Berlin! Lov meg at du skriver (utfyllende) om turen innen den 15. juli. For da er det kunn noen få dager til jeg reiser dit selv, og jeg vil gjerne ha noen tips fra min favoritt (reise)blogger 😀

 2. «Som et timeglass med en litt for står åpning» Står. Jeg er så glad for at jeg ikke er den eneste som har en hjerne og fingre som tillater meg å skrive ord som likner i skrivemåte eller uttale, og som jeg så ikke legger merke til selv om jeg leser over teksten. (Med mindre dette er nok en fin Supermarie-vri på ordene, og jeg bare ikke får den med meg :O )

  God søndag!

 3. Ah, gøy! Festivallivet er noe jeg virkelig må oppleve en gang!
  Kos deg siste dagen!

 4. It was amazing wasn’t it? I was up front in the pit and had a blast!
  Though I agree they were a bit arrogant – still enjoyed it (a lot)!

 5. Arctic Monkeys!! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *