GO ORANGE


ph_priv, Roskilde festival, Denmark

Det er iskalde Tuborg i gresset, kropper som mister seg selv fullstendig til musikken og en sol som fargelegger alt i varme og rødlige toner til langt ut på kvelden. Roskilde-festivalen har så langt vært en to dager lang sammenhengende magi, og det er enda to dager igjen! Jeg har danset til Lykke Li, skreket meg hes til Rolling Stones, gynget til Cashmere Cat og i dag er det o’ store høydepunktet: Arctic Monkeys! Duna på armene mine reiser seg av begeistring bare ved tanken.

I går bestilte vi flybilletter hjem, fra Berlin. Så da blir det visst Tyskland óg, før ferien er over og jeg må komme meg tilbake og stable meg på plass i leiligheta vår inne i hovedstaden. FORNØYD!

We’re sitting in the grass enjoying icecold beers, watching bodies that loose themselves to the music and the sun are coloring it all in warm and red tones till late night. The Roskilde-festival has so far been a magical experience, and there’s still to more days to go! I’ve been dancing to Lykke Li, screaming to Rolling Stones and moved along with Cashmere Cat and today it’s the big highlight for me – Arctic Monkeys. Can’t wait! Yesterday we booked our tickets home, from Berlin. So I guess Germany it is, before the vacation is over and I need to get back to put myself into the new apartment in the capital. HAPPY!

5 kommentarer

  1. Hurra! Skulle ønske jeg også hadde tid og råd til en tur til Roskilde, det står høyt oppe på ønskelisten. Du er så fin og det er så bra å se hver gang du poster noe nytt. 🙂

  2. Du får kose deg masse videre!

  3. Jeg kom tilfeldigvis innpå bloggen din for noen dager siden, og så at du hadde reist jorda rundt. Så har lest gjennom mange av innleggene dine fra den tiden, og blir så inspirert av deg! Du er så modig, inspirerende, tøff og positiv. Jeg liker godt å reise selv, men tanken på å reise et sted alene har aldri slått meg. Etter å ha lest bloggen din har jeg fått inspirasjon og motivasjon til å leve ut drømmene mine, og funne ut at det ikke er krise å reise alene.

    Leste bloggen din for noen år siden, men tok en bloggpause og har ikke lest den siden. Er så glad for at jeg kom over bloggen din igjen! Du er inspirerende og annerledes, jeg liker det 🙂

  4. Fy, så gøy det så ut!
    Kos deg masse videre og god tur til Tyskland!

  5. Koselig! Kos deg videre og i Tyskland!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *