STEVNS KLINT


ph_priv, Stevns, Denmark

Danmark har alltid vært det lille landet med de smilende stikkontaktene, og de majestetiske vindmøllene, de hvite strendene, og vinden og de eviglange grønne åkerne som splittes opp av en asfaltvei som bare baner seg rett fremover gjennom det flate landskapet, med noen få bølger i ny og ne, som får det til å kile sånn i magen. I dag ble jeg minnet på alt det her, og måtte se meg litt tilbake og slå 16 år gamle Marie i ansiktet med en krakk. Det var da jeg var her sist, på min aller siste ferie med familien, SÅ misfornøyd med å ha blitt tvunget med av støvet* og klarte ikke å nyte et eneste sekund. I dag ville jeg ikke tatt i den 16-åringen med en ildtang engang, det er jo så vakkert her!

I dag tok far i huset oss med til Stevns Klint, en klippe nede ved havet hvor vi kunne se over til Sverige, og nedenfor klippen var det en hel strand med bare rullesteiner som lagde en dyp lyd når vi tråkket på dem. Og havet var turkist og nydelig, det var som å smile opp til himmelen fra et postkort der jeg stod.

Apropos postkort, skal hilse fra leoparden. Vi hjelper avisene med å så agurker i sommer. Neida, saken er så viktig at det gjør meg ingenting å stille opp flere ganger. Vær stolte av dere selv, uansett hva samfunnet sier om «rett og galt»!

God natt!

*mamma og pappa

Another day in beautiful Denmark. Today the father in the house took us to Stevns Klint, an amazing cliff by the ocean with a view over to Sweden and turquoise colour on the water and the «beach» was filled with pebbles that made a funny sound when we stepped on it. Denmark has always been the small country with the smiling outlets and the majestic windmills and the white beaches, the wind and the green fields with a flat road passing by, with a few bumps that makes it tickle in our stomaches. Today reminded me on my childhood when we had our vacations here, my last one was in 2006 alone with my mom and dad, and I was SO ungrateful and angry at them for forcing me to go haha. Today I would’ve slapped that 16 year-old with a chair. What is not to love about this country?!

3 kommentarer

  1. Utrolig fine bilder fra Danmark! 😀

  2. Hilde :)

    Åh Danmark er så fint så fint! Og du beskriver det på en litt drømmende men og veldig realistisk måte. For det er virkelig sant. Det er deilig å være norsk i Danmark. Tror jeg må flytte dit for en stund. Håper du hadde det kjempe fint, og at resten av sommeren blir super. PS: heia Leopardene!!

  3. (ellllllllsker toppen din!) fin natur woop!
    men pffft sykdomsblogg. AS IF. Bloggen er jo DEG elskpå

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *