FIRST TIME AT ROSKILDE

See you there?!

6 kommentarer

  1. ja, det gjør vi! det er også min første gang 🙂

  2. Nei, desverre 🙁 Håper en dag jeg kan dra dit! Kos deg masse 🙂

  3. Hei! (Syns det egentlig er sykt rart å skrive til en jeg tror jeg kjenner litt, som ikke aner hvem jeg er. Hei, jeg heter Jenny!) Du har vel fått med deg Sommer i P2? Og Erik Poppe? http://radio.nrk.no/serie/sommer-i-p2/MKTR13000614/30-06-2014 Jeg blir flau på vegne av de fleste jeg kjenner, som jeg vet hadde trykket på Paris Hilton-linken framfor den samtidige situasjonen som Poppe forteller om. (Og for å være ærlig trykker jeg ikke alltid selv meg inn på de viktigste sakene.) Uansett kjenner jeg på et brennende engasjement/irritasjon! Og jeg vil være med å påvirke i den riktige retningen! Så jeg lurte på om du kunne skrive litt mer om dine planer for å bli journalist/korrespondent og kanskje et par tips for oss som vurderer det sterkt? God sommer!

  4. Kos deg! Ingen store festivaler på meg dette året heller. Jeg skal på Karlsøyfestivalen, jeg! Distriktsfestivaler altså <3

  5. Have fun Marie :):)

  6. Kooos deg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *