WELCOME REWARDS

Bursdagen min har jeg allerede fortalt dere om, hvor vi dro ned på stranden, Barceloneta, shoppet og drakk cava. En helt perfekt måte å feire at mitt tjuefjerde år er i gang!

Dagen etter skulle vi flytte ut og vinke farvel til airbnb og det vesle loftet til Macarena, så da gjorde vi ikke stort mer enn å rydde, pakke og bli i leiligheta til Macarena kom på formiddagen og fikk tilbake nøklene sine. Og så flyttet vi ut, og inn på et hotell med utsikt til middelhavet, SB Hotel Diagonal Zero.

I’ve already told you about my b-day, which we spent on the beach, Barceloneta, went shopping, and had som glases of cava. A perfect way of celebrating that my 24th year has begun! The day after we were moving out of Macarena’s appartment so the only thing we did was so tidy up, pack our stuff and wait for her to come and pick up her keys. And then we left and checked into a hotel with a view over the midterrian ocean, SB Hotel Diagonal Zero. 

Det var så UTROLIG greit å unne seg den luksusen etter å ha ligget fire netter på en madrass på gulvet. Og ikke var det dyrt heller, for gjennom Hotels.com sitt Welcome Rewards-program fikk vi den første natten helt gratis, og det blir jo ikke billigere enn dét. Programmet går ut på at du ved å booke hotell gjennom hotels.com samler du overnattinger, og når du tilsammen har hatt 10 hotellovernattinger rundt omkring i verden via dem, får du en overnatting gratis som du kan bruke neste gang du bestiller, og det til en verdi av… LUKSUS! Du må kanskje sove litt her og der for å få den ene gratisnatten, men reise gjør en jo uansett – så hvorfor ikke ta med seg den bonusen en kan få, tenker jeg. Programmet passer meg utmerket, så mye her og der som jeg er!

Rommet vi valgte å bruke Welcome Rewardsen på var et Executive rom, og da hadde vi ikke bare et utrolig stort, fint og deilig rom, men vi hadde fri tilgang på en lounge i 15. etasje, med egen takterrasse, og frukt og kaker og så mye drikke vi bare ville ha – av både brus, vann, øl, vin og cava. Og så hadde vi treningsrom i kjelleren, og spa. Det var så magisk at vi bestemte oss for å bli der de to siste nettene óg, og takket være en snill mor ble ikke dét så dyrt heller. Hvor heldige!

// innlegget er skrevet i samarbeid med hotels.com (adlink). Jeg manglet egentlig tre netter for å få den gratis-natten, men de ga meg en ekstra slik at jeg kunne teste ut programmet deres og skrive en vurdering av det. Vurdering = tommel opp, opp, opp! 

It was SO amazing to have this luxury after four nights sleeping on a mattress on the floor. And it wasn’t expensive either, ’cause through Hotels.com’s Welcome Rewards-program we got the first night for free – and you won’t get it any cheaper than that. The program works like this: You’re booking your hotels through hotels.com, and by doing that you’re earning points per booking. When you’ve booked your 10th night, you’ll get one for free – whatever hotel you’d like, and the points give you enough to book some luxury. I think we had like 230 Euro to book for, and that’s more than enough to get a great night of sleep at a wonderful hotel somewhere in the world. The room we chose to spend our Welcome Reward on was an Executive room, and that gave us access to a private lounge in the 15th floor with a nice view and as much cava, water, wine, soda, fruit and cakes as we wanted – all day. And we had the gym and the spa and we found it so magical that we decided to stay there for our two last nights as well, and with some help from a kind mother it wasn’t to expensive either. How lucky!

(the first night was sponcored by hotels.com for me to write about it and give it a review. My review = thumbs up, up, up! It’s genious!)

4 kommentarer

  1. shaise, så najse!!

  2. Åh, Barcelona! Dit må jeg reise en gang 🙂
    Forresten – kan ikke du lage et innlegg hvor du skriver litt om hvilke blogger du følger og liker? Elsker bloggen din og er på utkikk etter flere å følge! 😀

    Marie svarer: Det kan jeg godt! Har ikke tid til å følge så veeldig mange spennende blogger for tiden, men noen leser jeg jo 🙂 Tusen takk, jeg elsker at du elsker! God sommer, Thea!

  3. Det høres ut som en genial løsning! 10 overnattinger verden over er jo ikke så mye, men mener du en overnatting som i en natt, eller et helt opphold = en overnatting?

    Marie svarer: Nei, det er det ikke! En overnatting er et opphold, de teller antall bestillinger – ikke netter 🙂 Men uansett går det jo relatibt fort å samle opp, dersom du reiser mye!

  4. Um, jeg tror de teller antall netter du overnatter, og ikke antall ganger du bestiller 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *