MY NEST – BEFORE AND AFTER

BEFORE:
(sorry about me being in every picture, but that’s all I could find haha, just consentrate on the room behind me, ok?)

AFTER:

Jeg har jo egentlig ikke vist dere ordentlig hvor fint jeg har fått det i leiligheta mi hjemme hos støvet*, etter at vi pusset opp nå i vinter og vår!
SE!
Treverkets svar på den stygge andungen, det orange furugulvet og det orange taket, har endelig tatt til vingene og blitt til ei vakker svane, det er så lyst og fint blitt og gulvet ble jo en hel svanesjø for seg selv med sine spesielle gråtoner oppi den gamle furua som en gang var. Jeg elsker det!

Det er altså det her jeg nå legger bak meg når jeg flytter til Oslo i juli, og dere skjønner vel nå at det er litt bittert, så mye arbeid og familiedugnad og så så bra det ble, og så stikker jeg bare, når vi endelig nærmer oss ferdig. Åhhh… Trøsten min er at redet mitt aldri er lenger enn en times togtur unna, ikke sant?

SÅ, hva synes dere?

*mamma og pappa

(PS. Hvis noen lurer på hvem det døde treet i sofaen er, kan dere klikke her)

Thought it was about time to show you how my «new» living room looks like, we renovated it this Spring and I love how it turned out. It’s still not finnished, but at least you can get a picture of what I want it to be. This is the place I’m leaving behind when I’m moving to Oslo in July, so that’s kind of… really sad. SO sad. But I can always come home again, right, it’s only one hour by train – smile!

15 kommentarer

 1. Ingrid E

  Så fint det ble 🙂

 2. Det ble superbra! 🙂

 3. Ååh, så fint det ble, Marie! Du er flink!!

 4. Wow, det ble kjempefint!

 5. Ååh, det ble så fint 🙂

 6. Kjempefint!
  Gler meg til å innreie leiligheit!

 7. Oj så hyggelig du har det! Så….hjemme liksom. Det var en vellykka oppussing må jeg si. And I really like your interiourstyle;) æh så kjip å dra fra den hyggelige kåken- likevel så utrulig kult å innta Tigerstaden:) B for bøker!!! Og messingfatet på stuebordet! Og fine bilderammer!!! Ser mye fint stæsj her altså:)

 8. Åh, så lyst og hyggelig!

 9. Så FINT!! Wææ!

 10. Annemarie

  Å, så fint det ble! 🙂 fikk lyst til å pusse opp mitt rom nå, men er vel egentlig mer keen på å spare penger til å kjøpe egen leilighet enn å bruke penger på å pusse opp barndomsrommet hos mamma og pappa 😛

 11. Ååh så fint du har fått det. Synes blant annet treet ditt hadde fått en fin plass i hjørnet og jeg linte bokplasseringen!

 12. Årh, skjønner godt at det er surt å legge noe så fint bak seg! Men better things are het to come;)

 13. Oi, det så jo helt nytt ut! Kunne gjerne bodd der, hehe 🙂

 14. Så utrolig koselig du har fått det! I’m jealous! 😀

 15. Christina

  Ble kjempe fint!
  Men har ett spørsmål, hvor har du kjøpt sofaen? ☺️
  Kjempe fin

  Marie svarer: Å, det husker jeg ikke, den er ganske gammel! Tror det var Skeidar? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *