LIKE A WIND

Jeg prøver så godt jeg kan å følge treningsprogrammet jeg fikk fra Driv Trening, som skal gjøre meg fit for fight til å løpe Nordmarkstraver’n 2014 i september, med tre ulike løpeøkter i uka og én liten en med styrke, og denne uka har jeg fått til to økter og er fornøyd med dét, men så ser jeg på de andre bloggerne, som også skal løpe maraton som en del av #TheDare for Helly Hansen sammen med meg, og de trener HVER DAG, de.

Hver dag.

Så flinke og spreke at jeg blir stressa. Jeg skulle gjerne ha låst opp latskapet mitt selv, og løpt for livet, men jeg har liksom mista nøkkelen og sier meg fornøyd med den innsatsen jeg allerede gjør. En kan ikke drive og sammenligne seg selv med alle andre heller, vi er jo så forskjellige, og hos meg har trening aldri vært en brennende lidenskap. Målet mitt for Nordmarkstraver’n er ikke å komme først i mål, det er å KOMME i mål. Å fullføre. Selv om jeg kjenner konkurranseinstinktet mitt gnage i alle ender, fus i alt, vet dere, må jeg prøve å overse det og heller konsentrere meg om meg selv og målet mitt. KOMME I MÅL, ikke vinne. Den eneste jeg skal vinne over der ute i skogen er meg selv, og bevise at en ikke trenger nøkkel for å låse opp et latskap. En kan bryte seg inn.

I’m trying so hard to follow the program I got from the personal trainer at Driv Trening some weeks ago, the program that’ll make me fit for fight for the marathon in September – Nordmarkstraver’n 2014. The program is about three running sessions a week, and one strenght session, and this week I’ve done two of them and I’m happy about that. But then I’m reading the other blogs who also are attending this marathon #TheDare with Helly Hansen, and they are training EVERY day. Everyday. So good and sporty that I get stressed out. I would love not to be lazy myself, and run for my life, but I’m not able to. I’m happy with the energy I’m already putting into it, and I have to stop comparing myself to others. We’re all so different, and running has never been a burning passion of mine. My goal for the maraton is to finnish it – not to be the first crossing the line. Even though I can feel the competative side of me biting me, I’ve to ignore it and continue to focus on myself, and my goal. I can do this. The only one I’m going to win over is myself.

8 kommentarer

 1. Vey du hva, det tror jeg er den beste måten å angripe det på! Om du hadde trent hardt hver bidige dag, hadde du sannsynligvis møtt opp der med en utslitt kropp som ikke kunne prestert på topp, om ikke kroppen hadde sagt takk for seg lenge før, da. Da jeg skulle løpe halvmaraton i fjor hadde jeg løpt kanskje tre eller fire turer i uken, og to uker før løp jeg ikke i det hele tatt. Jeg var SÅ flau og følte meg ikke klar, men så gikk det lekende lett likevel. Du klarer det her, lykke til!

  Marie svarer: Å, tusen takk! Det er et godt poeng 🙂 God helg, fineste pernille! <3

 2. fuuuuucckk du er så fiinnnn

 3. Du er kjempeflink! Og…. Jeg har ikke trent hver dag i hvertfall! Fått låsning i bekkenet til og med så har ikke fått lov til å løpe den siste uken 🙁

  Heia oss! 😀

 4. Bare det å delta er faktisk mer enn de fleste gjør. Ikke minst det å trene seg opp på forhånd! Vær stolt av det du får til du! Gi blaffen i de andre. De er ikke deg! Du er ikke dem. Jeg synes du er sporty som er med, jeg! Dette klarer du fint! 🙂

  Lykke til!

 5. Åh, eg elskar metaforane dine!

 6. Heihei! Synes det var kjempegøy å lese om verdensreisen din, og om stedene du har vært på også i etterkant. Jeg skal reise en måned i vinter, og lurte på om du hadde noen tips til hvilke destinasjoner som burde prioriteres? Hadde vært veldig fint om du kunne lage en liste med topp 3-5 steder som du synes man virkelig burde besøke!

  Og masse lykke til med løpinga, er sikker på du klarer det veldig fint 🙂

  Marie svarer: Hei! Så bra! Og så spennende! Jeg likte meg veldig godt i Asia, der er det både billig og greit å reise rundt. Feks Filippinene. Thailand har jeg aldri vært i selv, men det virker som en spennende destinasjon du kanskje kunne kombinert med Filippinene? Jeg skal se om jeg får laget et innlegg om de stedene!

 7. Jeg har følelsen av at du er i temlig god form nå da- så jeg tipper uansett at du når målstreken blandt de første sånn cirka:)

 8. Oh you are definitely going to make it 🙂 No doubt about it! Good luck!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *