UPGRADE TO PRINCESS


ph_priv

LIVET! Jeg klarer ikke å sette det på vent så jeg får blogget om dagen, så dere får bære over med meg og nøye dere med noen få ord og et par glimt fra dagene mine – enn så lenge. Vi har sjekket inn på et hotell nede ved middelhavet og nyter hvert åndedrag! Vi sover ikke lenger på en madrass på gulvet, men i en kingsize-seng og med solfylt takterasse og fri flyt av cava og frukt og treningsrom og luksusdyret i meg maler som en katt. Jeg er så glad i å leve enkelt og er ikke så fin på det, ikke i det hele tatt, men noen ganger…. De noen gangene er det JÆVLA ålreit å føle seg som en liten prinsesse! Takk til Hotels.com og deres Welcome Reward-program! (Eget innlegg om dét kommer óg)

Nå skal vi ut og shoppe (litt mer), før vi dresser oss opp og tar den første fine middagen ute i kjoler og høye hæler. Jenter på tur, aldri sur! Senere!

Har dere sommerferie enda? HVOR går ferden? 😀

_______
LIFE! I’m not able to put it on pause so I can blog these days, so you have to bear with me and be happy with small updates and a glimpse – until further notice. We’ve checked into a hotel down by the midterrian sea and enjoy every breath we take. We’re no longer sleeping on a madrass on the floor, but in a kingsize bed and with a roof terrace with access to as much fruit and cava as we want, an a gym and the luxury animal in me is so happy right now. I love living the simple life, and I’m not really into these posh stuff, not at all, but sometimes… Those times it’s fucking awesome to feel like a little princess!

Now we’re out for shopping (again) before we’ll dress up and get out for the first really nice dinner wearing dresses and with high heels. Girls on tour! See you later!

Have you started your summer holidays yet? Where are you going? 😀

12 kommentarer

 1. Jeg fikk sommerferie i går! På tirsdag drar jeg til Thailand for å besøke familien min, og blir der i to uker. Samme uken som jeg kommer hjem fra Thailand reiser jeg til London/Paris med venninna mi 🙂

 2. Annemarie

  Å, det ser digg ut!
  Har ikke sommerferie heeelt enda, ikke før 11. juli… Men da er jeg til gjengjeld ferdig utdannet! 😀
  Skal jobbe fra da av og til midten av august, da stikker jeg to uker til USA; San Francisco, New York og Washington DC 🙂 Ellers blir det nok noen late helger på Hvaler <3

  Nyt resten av Barcelona-ferien din! 🙂

 3. Ser herlig ut! Jeg har min siste uke med eksamener nå, kan ikke vente til jeg får ferie! Da går turen til Vietnam, Praha og Kroatia. Blir deilig!

 4. Sommerferien begynner om én uke, og turen går først til København og så videre til Roskilde og åtte dager med festival!! Danmark er så herlig, og akkurat i år, trenger jeg ikke noe mer eksotisk enn det.

 5. Jeg har ei uke sommerferie nå som tilbringes i Rondane på kurs med Norsk Folkehelp. Så skal jeg på jobb i uke 27, og ferie igjen i uke 28, 29 og 30 🙂 da skal jeg på Norges-ferie, sørover og vestover. Skal blant annet i Dyreparken, gå til Preikestolen, i akvariet i Bergen og prøve vindtunell i Voss. Også skal jeg hoppe i fallskjerm, men det må skje etter ferien, for det er da det er tid 🙂

 6. Åh, det er deilig å være prinsesse. Jeg skal på jentetur til Italia (<3) på tirsdag, og familieferie til Spania. Livet <3

 7. Har nettopp fått ferie. Drar på seiltur fra Bergen ned mot Danmark, Tyskland og Frankrike om noen dager 😀

 8. Så bra at du/dere koser dere! Gratulerer med dagen på etterskudd, er selv i Spania halvannen time utafor Barcelona, og har to dager igje her før turen går hjem til norsk sommer igjen!:)

 9. Har sommerferie nå, og er ferdig med videregående æh! Er og slapper av på ferie i Qatar og besøker foreldrene mine nå, så blir det London senere på visninger og flytting iiih!! Ha en super dag <3

 10. åh, så hærlig.

 11. Høyres ikkje dårleg ut med luksusliv iblant!

  Sumarferien er snart over for min del, vore i Lofoten (FINT) og 16 meter ned i Oslofjorden. No slappar eg av heime i Valdres, og ladar opp til jobbing og flytting i juli!

 12. Var i Praha med mami i mai, hyttetur med jentene i Hjartdal i juni, Legoland med lillebror i juli og Italia med svigers i august! Håper du koser deg like mye som meg i sommer 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *