BIRTHDAY IN BARCELONA


ph_priv, Barcelona, Spain

TUUUSEN TAKK for alle gratulasjoner og gode ønsker på Instagram (@supermarie) og Facebook og bloggen og melding og jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, jeg prøvde å takke hver og en av dere, men det ble litt vanskelig etterhvert så jeg ga opp. Unnskyld. Jeg har lest hver eneste hilsen, vit det, og dere er så fine, og jeg blir så himla glad! Hjertelig takk, helt fra bunnen!
Jeg har storkost meg i hele dag, på stranda og så på shopping (Zara Home i mitt hjerte) og med deilig cava og med ei av de fineste englene jeg har svevende rundt meg i den nå 24 år gamle tilværelsen min. Supertakknemlig og evig fornøyd! (Og litt ekstra for at hun lot være å fortelle diverse kelnere om hvilken dag det var, for det finnes ikke noe mer ukomfortabelt enn å bli gjort stas på på den måten.)

I dag har vi vår siste kveld i Macarenas leilighet (vi prøvde ut det her airbnb-greiene, så smart konsept – skal fortelle mer om det senere), før vi må flytte ut i morgen, og vi aner ikke hvor. Så den siste timen av 19. juni blir å tråle nettet for hoteller og hosteller!

Håper dere har det fint, supers! Skrives senere!

Thank you SO MUCH for all the greetings on my b-day, on Instagram (@supermarie) and Facebook and the blog and all over the place, I don’t know where to begin, I tried to thank you all one and one but I had to give up after a while. Sorry. I’ve read every word, and you are so beautiful, it made me so happy! Thank you from the bottom of my heart.
I’ve spent the day at the beach, before we went shopping (Zara Home in my heart) and with cava and one of my angels. So grateful and so happy with the celebration! Today we have our last night in the appartment of Macarena (we tried this airbnb-thing, such a smart concept, I’ll blog about it later) before we’re moving out tomorrow morning – we have no idea where to, so the last hour of 19th of June will be spent online to browse the Internet for hotels and hostels. See you later!

9 kommentarer

 1. Gratulerer så mye med dagen! 🙂

 2. Gratulerer så mye Marie!! 🙂

 3. Var nettopp i Barcelona og må anbefale en restaurant hvis dere liker sjømat og blir sjarmert av enkel standard: la Paradeta rett bakenfor Sagrada Familia 🙂 dere vil ikke angre, ei heller bli blakke 😉 Kos deg videre på ferie i en fantastisk kul by!

 4. Haha, broren min hadde også bursdag i går, ble like ung som deg 🙂 Gratulerer med dagen som var da!(har gratulert på instagram også, men en kan aldri få nok gratulasjoner..)

 5. Lidt forsinket men stadig KÆMPE TILLYKKE med fødselsdagen ! Sender de varmeste tanker hele vejen fra Filippinerne 🙂

 6. Mange gratulasjoner på etterskudd!, Marie! Så flott at du koser deg!

 7. Kan virkelig anbefale Generator hostel, utrolig høy standard og service for pengene!!

 8. Gratulerer så mye på etterskudd 🙂 Airbnb er jo helt supert, vi skal skal kjøre nedover til Frankrike på lørdag, og da har vi bestilt 2 forskjellige steder. Ett hus utenfor Paris og ett mellom Nice og Cannes (Cagnes-sur-Mer) 😀 Vi hadde tidligere ett i Firenze i Italia og vi er jo storfornøyde, kan jo finne så mye fint til en billig penge 🙂 Håper dere fant ett bra sted å sove 😉 Kos dere videre på tur 🙂

 9. Gratulerer med overstått,vakre Marie. Du er så flink til å NYTE livet.

  Marie svarer: Åh, tusen takk, fine deg! Livet ER til for å nytes! (med unntak, da, men nytelse blir aldri det samme uten nedturer!)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *