GOING AWAY


ph_priv, Casablanca airport, Morocco

Bloggen er så snill og skal vise dere resten av dagene mine i Marokko, mens jeg er på vei til neste destinasjon. Snakkes i Barcelona, Spania!

Funfact: Jeg har aldri vært i Spania.

Kom gjerne med tips, dere som har vært i Barcelona!

___________
My blog is nice and will show you the rest of Morocco while I’m on my way to the next destination. See you in Barcelona, Spain! 
Funfact: I’ve never been to Spain.

6 kommentarer

 1. Ikke bad på den ekle stranden familien og jeg var på. Husker ikke hvor den var, men fortsatt i byen og jeg husker at det faktisk fløt søppel i vannet. Så unngå akkurat det 🙂 God tur!

  Ramblaen kan være gøy, og du kommer vel ikke unna å se La Sagrada Familia.

 2. La Sagrada Familia er et must. Men husk å ta med vann og kanskje en vifte hvis det er en varm dag, for køen kan bli litt lang. Parc Güell, som står på UNESCOs verdensarvliste og er en av Gaudis verk, i likhet med Sagradaen. Også anbefaler jeg jo Hard Rock Cafè uansett hvor man er!

 3. Champagneria (La Xampanyeria)! Billig cava og tapas med skikkelig god stemning! Ellers er området som heter El Born veldig kult! Kos deg!

 4. Annemarie

  Å, Barcelona er en kjempefin by! Gled deg!
  Jeg anbefaler å gå innom Mercat de Sant Josep de la Boqueria, et stort matmarked som ligger på La Rambla. Der har de blant annet ferskpresset juice, nøtter i alle farger og fasonger, fisk, grønnsaker, og mye mye mer. Fontena Magica er også et must, det er virkelig magisk! Park Güell, Casa Mila og Casa Batllo (alt er verk av Gaudi) er også vel verdt et besøk. Sagrada Familia var har jeg ikke vært inne i, men tror nok absolutt det er verdt det! Hvis du liker akvarier, er det et stort akvarium i Port Vell. Stranden La Barceloneta er en veldig fin strand, med mange restauranter og cafeer i nærheten. Strendene i Barcelona var veldig skitne og ekle på starten av 1990-tallet, men har blitt kraftig rensket og freshet opp, og er nå veldig fine.

  God tur! 🙂

 5. Åh, du må se «la font magica»! Den er.. magisk 🙂 Og den aller beste opplevelsen hadde jeg på en lokal salsaklubb, hvor det egentlig bare var spanjoler, men jeg kan ikke huske hva den het, dessverre!

 6. Alt av Gaudi er fantastisk og must see! Ligg på stranda og kos deg, røyk vannpipe ved restaurantpromenaden til venstre for stranda og spis på restaurantene i samme område. Unngå ALLE restauranter nær strand, turistområder og la rambla, bare dyrt og kjip mat + dårlig service. Gå i bakgatene og sidegatene så finner du billig og lokalt:) De blir ikke så blide om du snakker spansk, da de har sitt eget språk de er veldig stolte av i Barcelona:) La rambla er ekkelt om kvelden og barcelonas svar på karl johan, utnytt tiden der til å se mer unike ting. Turistbussene er flotte! Ikke dra til akvariumet, da bare støtter du dyremishandling, jeg dro dit og stakkars pingviner 🙁 det er det verste jeg har sett…Kos deg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *