PINSEN


Pinsen har vært så fin, jeg gikk barbeint en hel dag, og badet i sjøen, og fikk drysset et par fregner på nesen, og så filmen The Eagle med Channing Tatum (!!) og FF* lot meg ligge i armkroken til tross («…..han er jo ikke fin, da. Idiot. Se på’n, a. Pinglete. Filmtriks.» og sånn går refrenget), og jeg har kost meg sånn med fine mennesker, og jeg ble både full og brun, og fikk solbleket hår, og i går tok jeg ut navel-piercingen min og jeg føler meg plutselig så innmari voksen når jeg ser ned der den pleide å være. Jeg har hatt den i siden jeg var seksten, og det er sikkert noe i det. Nå er siste spor av tenåra borte, og jeg er tjuefire om ni dager. Tjuefire. Hva. Skjedde. 

Nå har jeg akkurat vært ute og løpt, PT’en min fra DRIV trening har sendt over den skuddsikre planen som skal få meg i form til løpet i september, så da er det jo bare å starte. Det er deilig å ha en uke-for-uke-plan, jeg trenger noe, eller noen, som fysisk holder meg gående, det skal så lite til før jeg mister fokus! Så langt, så bra.
Vel, bra var kanskje å ta i, jeg krangler så innmari med meg selv der jeg løper. En del av hodet mitt prøver å overbevise den andre om at det er OK å gi seg nå, det er «tross alt så innmari varmt ute», og «du har jo ikke drukket så mye i dag, Marie, kanskje det er lurt å gi seg?» og «Å KJENN! HOLD! STING I SIDEN! Du burde slutte å løpe til det har gitt seg, for det gjør så vondt!», og «aiaiai, jeg hører du fortsatt sliter litt med hoste, kanskje vi skal ta det litt rolig i dag?», mens beina flyr, og den andre delen av hodet mitt prøver å fortelle meg at «bare løp, du, Marie, det her går helt fint!» og MENTALITETEN min får jo kjørt seg mer enn hva beina og kondisen gjør, herregud, for et kaos. Det må være slik det føles å ha en djevel og en engel på hver av skuldrene sine. Men – jeg gjennomførte, smil!

Hva har dere gjort i pinsa, supers? Jeg har savnet dere oppi alt som har vært offline!

*Fin Fyr

____________
Had such a lovley long weekend, walked bare feet a whole day, got a couple of frickles, watched a Channing Tatum-movie together with my man (he hates how much I love him haha), I’ve had the best time with the best people, gotten drunk and tanned and my hair is sun-bleached and yesterday I removed my belly piercing – I suddenly feel so much more grown-up! Haha. I’ve been having it since I was 16, might be the reason. Now all traces of my teenage are gone and I’m turning 24 in nine days. 24. What. happened.

I just came back from a run – trying to get back in the good drive I used to have, to get ready for the marathon this Fall. Wish me luck with that, I’m such a lazy ass…. What have to done this weekend? I’ve missed you!

11 kommentarer

 1. Jeg har vært på sanitetsvakt på triathlon, vært i 50-årslag og gått til Vestfolds høyeste topp 🙂

 2. superKrish

  haha, AKKURAT sånn har jeg det også når jeg er ute og løper!! Som jeg skulle sagt det sjæl… jævla slitsomt rett og slett 😛

 3. Marianne

  Du har hatt en fin pinse da :):) Jeg sitter i Tsjekkia og leser til microbiologi (bakterier/virus/antibiotika) eksamen i 35 grader!! Høres kanskje deilig ut, men det er det ikke. Hjernen smelter! 😉

 4. siv kristin

  altfor lenge sia eg har lagt igjen kommentar her no.. men såå flink du e! tommel opp. eg har brukt pinsa på å stå i bar på «dansegalla», måtte holde ut å bli sjekka opp av altfor gamle menn. (mange koselige folk óg då!) og sånn ellers så savna eg min FF, som e altfor langt vekke.. telle daga, 37 igjen. *lykke*

  kjenne meg forresten så altfor godt igjen i den indre stemma som finne på tusen ting for å stoppe å jogge. haha! ha ei kjempefin veke, marie! klem

 5. Å, det hørtes ut som en avslappende og deilig pinse! Jeg har faktisk vært på din side av fjorden, på hyttetur i Sarpsborg, med noen flotte sjeler fra internatet på fhs. Vi gjorde ekstremt lite, og det er akkurat det som var planen. Kos deg masse resten av kvelden 🙂

 6. Så bra at du har kost deg! Det er akkurat det samme med meg når jeg løper, tenker alt for mye, samtidig som jeg ikke tenker, bare løper. Men har vært syk hele pinsa, så har ikke blitt noe løping da…

 7. Ragnhild

  Jeg har feiret at eksamen er overstått, jobbet og gått en nydelig fjelltur!

  I dag dukket plutselig et bilde av deg opp i feeden min på WeHeartIt. Hun som likte det er ikke fra Norge en gang, haha! Du begynner å bli kjendis 🙂

 8. Du stråler, kjære deg! Pinsa mi gikk med til telttur med lillesøster, koselig

 9. Dette høres kjempefint ut! jeg har også hatt en strålende pinse, og så har jeg endelig fått rullet litt rundt her inne og lest innlegg fra det siste eventyret ditt! En del ting minner meg om Tunisia, og du tar så fine bilder!

 10. Jeg har lest til eksamen. Nå er den endelig over, og det er FERIE (bortsett fra to jobber da, såklart). Høres ut som pinsen din har vært fabelaktig 🙂

 11. Æ har startet opplæringa for å få jobb som badevakt! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *