TANGLED*

*org. tittel

Bøker og reise er det eneste jeg invisterer i som gjør at jeg føler meg rikere. Bastion forlag traff dermed perfekt når de inviterte meg til å delta i bloggkonkurransen deres om å vinne en tur til New York, og det eneste jeg måtte gjøre for å være med i trekningen var å lese en bok – og skrive en anmeldelse. Selvsagt! Vær så god:

New York bekjennelser leste jeg ut på to dager. Og det uten at jeg egentlig hadde tid til å lese. Jeg leste på toget, på trikken, mens jeg gikk nedover Karl Johan og helt til jeg sovnet om kvelden. La meg oversette: Den er så lettlest og underholdende, og den fanger deg og drar deg med inn i hovedpersonens hode og liv helt fra første side. Har du først tatt den opp, vil du egentlig ikke legge den fra deg for du vil vite hva som skjer videre.
Forfatteren, Emma Chase, gjør det så innmari lett for oss å henge med på historien, ved at hovedpersonen i boka, Drew, vekselsvis snakker direkte til deg som leser, og vekselsvis forteller en historie. Den kunsten å skrive på har jeg ikke vært vært borte i noen andre bøker jeg har lest, og det er rart for det var en så kul måte å skrive på, og den funket! Så absolutt! Jeg levde meg helt inn.
Beskrivelsene i boka er så gode at det blir krystallklart for deg hvordan omgivelsene ser ut og alle disse detaljene i denne skjørtejegeren av en manns hverdag i New York. Det er så levende, og er lagt frem som et perfekt skrevet manus for fantasien din å spille videre på, jeg følte at jeg regisserte en film i mitt eget hode paralelt med hver setning jeg leste. Jeg blir overrasket hvis en filmskaper IKKE tar tak i det her.

Men nok om språket. Historien – brennheit. Den er så ekte, morsom og sexy. Drew Evans er en kjekk og suksessfull ung forretningsmann som bor i New York, og vier livet sitt til jobben og helgene sine til å jakte damer. Han er en selverklært rundbrenner, og stortrives med det, helt til han møter Kate og blir slått ut av «influensa». Livet hans og alt han kjenner blir dratt opp med roten, og vi bli dratt med inn i hans indre kaos, blandet med begjær, følelser og fysikk. Mye fysikk. Det er den biten som gjør den så sexy! Han blir nødt til å sjonglere forretning og alt dette her, og det er et salig rot som underholder til siste punktum. Jeg hadde så lyst til å gi fyren en klem underveis i historien! Og jeg tror enhver jente drømmer om å være Kate, dere vil forstå hvorfor.

Den kan absolutt anbefales som en lett og lystig bok å nyte på stranden i sommer, og det er ikke bare noe jeg skriver fordi jeg vil til New York!

Review on the book Tangled by Emma Chase.

7 kommentarer

 1. Den høres bra ut! Er stadig på jakt etter gode bøker, men leselista begynner å bli lang, men skal nok få plass til denne også:D

 2. Elsker å ligge på stranden å lese! Kjæresten har gitt meg «leseforbud» på ferie, siden han mener det er umulig å få kontakt med meg når jeg har åpnet en ny bok… Har du lest bøkene til Khaled Hosseini? Fantastisk fine (og triste) bøker om Afghanistan.

 3. Denne må definitivt på leselisten for sommeren 🙂

 4. Chatrine

  hva med å være litt miljøvennlig og resirkulere boken til min postkasse? jeg vil også lese, plis plis pliiiiiiiiiiiiis send meg en mail også sender jeg deg adressen også sender du meg boka også sender jeg deg masse kjærlighet og boka i retur hvis du vil det. masse kjærlighet fra en av dine første tiss-i-bånd lesere (du kan umulig ha glemt meg, jeg fikk jo hele familien til å lese bloggen din og prøvde desp å hooke deg med broren min)

  Marie svarer: Haha åå, selvfølgelig har jeg ikke glemt deg! <3 Bloggfamilien! Ilu! Skal se hvor den boka ender opp :-))

 5. Charlotte

  Hei, kommer du til å svare på mail, selv om du er ute å reiser?

  Marie svarer: Svarer i morgen! 🙂

 6. Har akkuratt flyttet til NYC og begynt på boken selv! Du får si ifra om det blir NY-tur på deg, jobber for et selskap leier ut ferieleiligeter her og som kjenner godt til byen 🙂

  Marie svarer: Så spennende! Jeg hååper å se NY snart, så plutselig hører du fra meg 🙂

 7. Så bra! Vi har forresten en sommerkonkurranse, hvor vinneren vinner et tre netters opphold hos oss: http://a.pgtb.me/1dF0qz

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *