MOROCCO


ph_priv, Morocco

kl. 01:50

Noen snapshots fra mobilen og mine første tjuefire timer i Marokko. Det gir ingen mening at det bare har gått tjuefire timer siden jeg kom hit, vi har rukket å gjøre så mye allerede! Souken i Marrakech, prutet som en gal og hamstret deilig marokansk interiør til leiligheta, spist lunsj til synet av Atlasfjellene, jaktet geiter i argantrærne på vei til Essaouira, drukket lokal øl i solnedgangen til god gammeldags livemusikk, hoppet på sanddyner i stormen og testet ut utelivet. Og nå ligger jeg her. På vei inn i den vindfulle natten i en riad i Essaouria. I morgen kjører vi videre til Agadir, og jeg starter hvert minutt med å glede meg som et barn. I dette minuttet gleder jeg meg til å sove, for jeg er stuptrøtt, jeg ville bare si hei før jeg tok kvelden.

Hei!

Some snapshots from my first 24 hours in Marocco: Marrakech and Essaouira. We have done so much already I can’t believe it has only been 24 hours! We went to the souk, the market in Marrakech, did a lot for bargain, bought some lovely marrocan interior, had lunch to the view of Atlas mountains, looked for goats in the argan trees, had local beer in the sunset to live music and been dancing in the dunes before we checked out the night life here. So. much. fun. Tomorrow we’re driving to Agadir. I’ve so many pics for you, can’t wait to show you – this country is fantastic! And this bed in this riad in Essaouira is fantastic, I’m dying to sleep. Just wanted to say hello first. Hello! And goodnight!

7 kommentarer

 1. Oh, I love these pictures! Have fun 🙂

 2. Der er du jo – endelig i Marokko 😀 Nyt dagene og gi Marrakech en klem for meg.

 3. Så lyst å dra til Marokko 🙂 Gleder meg til flere innlegg. Kos deg masse!

 4. Hei Marie!
  Jeg har vært fast leser av bloggen din i over ett år, men er en av disse leserne som ikke kommenterer- men som likevel setter utrolig stor pris på det du skriver, og den inspirasjonen du er. Jeg skriver egentlig bare fordi jeg vil takke deg, hadde det ikke vært for deg hadde jeg aldri vært der jeg er nå. Jeg var fast bestemt på å starte rett på universitetet, få en jobb, en leilighet, og alt som hører med. Jeg leste gjennom alle postene dine, spesielt de fra verdensreisen. Jeg har alltid elsket å reise og lese, men hadde aldri tenkt på å gjøre som du gjorde- komme seg ut i verden, reise alene og gjøre det til tross for alle hindringene som finnes. Etter en måned på universitetet sluttet jeg, og bestilte to studieopphold i utlandet, et semester i Nicaragua og et i Argentina. Jeg planla en backpackertur nedover til Argentina mellom semestrene, delvis alene og en tur med G Adventures. Jeg skylder deg en stor takk- uten deg, dine ord og din reise hadde jeg aldri vært der jeg er nå. Jeg har jobbet meg gjennom New York, Nicaragua, Costa Rica og Panama, og befinner meg nå i Ecuador, på vei til Peru, Bolivia, Argentina og kanskje et par andre land. Tusen takk for all inspirasjon, for at du viste og delte verdensreisen med oss, og for at du er et så utrolig godt forbilde. Kos deg masse i Marokko!

  Marie svarer: Hei! Åh! Jeg vet ikke hva jeg skal svare, hva svarer man? Haha! Det er jeg som skal si takk, denne kommentaren gjorde hele dagen min. Fy fader, for et eventyr du har vært på – og har foran deg! JEG ELSKER DET! Jeg elsker sånne som deg, som bare… GJØR det! Håper reisen din har vært fantastisk så langt, og at resten blir like bra. Og tusen takk for så mange fine ord, hvis jeg kan ha hatt en liiiten finger med i det her så… Shit. FORNØYD! Har ikke ord! God tur videre, fineste Thea!

 5. Så fantastiske bilder! Jeg vil også ut å reise! 🙂

 6. Så mye spennende! Jeg synes souker er som en egen liten verden, hihi. Så kult at de har et øl som heter Casablanca!

 7. Dronning Marie!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *