STOCKHOLM

Hej! Mellomlandet i Stockholm, og sitter og blogger mens jeg venter på de to jeg skal videre til Marokko sammen med. Det er SÅ deilig å være på tur igjen!

Det var noe hjerteskjærende nostalgisk å pakke det mest dyrebare ned i mammas sorte skinnveske igjen. Det var den som trofast fulgte meg jorden rundt, jeg har ikke sett den siden, og vi utviklet et slags åndelig forhold på den turen vi to, og nå er vi på tur igjen. Det er som en liten stum venn som bærer livet mitt i lommene sine, pass og penger og kamera, det er ikke til å unngå å bli følelsesmessig knyttet av dét.
Toms-skoene klarte jeg heller ikke la ligge, til mammas store forskrekkelse. Det er hull i tåa og de er helt kjørt etter å ha danset gjennom gatene under alle karnevalene i Brasil, hoppet rundt på veien under Hollywoodskiltet og tråkket over asfaltsjøen i Trinidad, men jeg hadde fått dårlig samvittighet om jeg hadde latt de stå óg. Hit men ikke lenger er en dårlig takk å få etter å ha tatt vare på føttene mine et helt halvt eventyr. (Haha er det bare jeg som har en tendens til å utvikle forhold til fysiske gjenstander på denne måten?) Med veska og skoene og sølveplet og kameraet sitter jeg her i en ring av fysiske flashbacks fra den turen dere sikkert er drittlei av at jeg gnåler om, men jeg kommer til å gnåle til den dagen jeg dør. Noen føder et barn, jeg fødte et eventyr. Se på det som mitt alternativ til det evige maset andre holder gående om pottetrening, første tann og debuten i barnehagen. Får de, får jeg.

Nå kommer straks selskapet mitt, fra Finland, så vi skrives senere! Og mest sannsynlig fra Marokko!

 ___________
Transfer in Stockholm, Sweden. I’m waiting for the others to arrive, the two girls I am going to Morocco with. Can’t wait to meet them! It’s so fantastic being on the road again, I have to say. I feel whole again. With the same shoes I traveled the world with, the same bag, the same camera. I’m feeling touched. Am I the only one to develope deep feeling for THINGS like that? Haha. Gotta put my macbook down to see if I can spot the other girl, she just arrived from Finland. See you later – in Morocco!

12 kommentarer

 1. Bruker du fortsatt Fitline-produktene? Og fungerer de like bra fortsatt 🙂

  Marie svarer: Har falt litt ut av de gode rutinene fordi jeg har bodd så mye her og der, men ja – jeg tar de fremdeles ganske regelmessig og er fortsatt fornøyd! 🙂

 2. Gooood tur! 😀

 3. Eg skjønar deg godt! Har eit par sko som ikkje ser ut, men klarar ikkje kaste dei. Knyttar raskt minner til ting.

  Kos deg på tur!

 4. Jeg er ikke bedre enn deg. Mamma er evig oppgitt over alt jeg bare MÅ ta vare på fordi det har vært med på ditt, eller fordi jeg fikk det av datt. Heldigvis har jeg blitt flinkere til å begrense meg litt i det siste. Uansett; masse masse god tur!

 5. Jeg har også en tendens til å bli veldig glad i ting på den måten. Skoene jeg hadde på konserten som var et av de lykkeligste øyeblikkene i mitt liv, står fortsatt på hylla tiltross for at de er fulle av hull og helt ubrukelige :p

  God tur! Håper du koser deg masse 🙂

 6. pfth,det eneste jeg begynner å bli lei av er det evige gnålet om at vi er lei av «gnålinga» din om verdensreisen 😉

 7. Har det på samme måde med nogle ting. Det er de samme klipklapper (sandaler), som følger mig trofast jorden rundt – since 2007! De lever heldigvis endnu, men frygter allerede den dag, hvor jeg må tage afsked med dem.

  God tur til Morocco min fine ven ! 🙂

 8. God tur, gleder meg så mye til å lese om Marokko! Og er absolutt ikke lei – forstår deg SÅ godt! Kom hjem fra mitt eventyr for akkurat en uke siden og har enda ikke klart å pakke ut min store reiseveske og er sikker på at det er mer enn en person som er lei mitt reisegnål, men det får så være 😀

 9. åh koskoskosdeg!

 10. God tur! Blir aldri lei av å høre om reisen din! 😀

 11. «Noen føder et barn, jeg fødte et eventyr» <3

 12. Jeg er ikke sånn i det hele tatt, faktisk. Men jeg og samboer bor i en liten leilighet med mer enn nok ting, så når noe kun er brukbart ved å minne meg om noe positivt, må det heller kastes.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *