CITYSELFIES


ph_priv, desert in Pushkar, India

Det beste og mest idiotiske jeg gjør er å bla gjennom de tusen blogginnleggene mine fra jorda rundt. Hvorfor GJØR jeg det? Hvorfor ligger de i det hele tatt fortsatt ute? FÅ DEM BORT FRA MEG! Jeg blir gal! Tankespinnet går helt ut av kontroll, mens fornuften min prøver febrilsk å stramme tøylene igjen. Det kan sammenlignes med å prøve å tre en liten, tettsittende genser på et halvstort hamster i full panikk. Helt umulig! Årrhh, himmel, jeg har så lyst til å sveipe over verden igjen! Bare dra, leve, bli inspirert, skrive, ta bilder, oppleve, puste, elske, danse og lære. Samme refreng som sist. Reisefeberen står i taket, og hadde jeg ikke visst at jeg skulle sette meg på et fly allerede i morgen – hadde jeg sikkert gjort noe dumt igjen. Har du spontanbestilt en jorda-rundt-reise én gang, kan det fort skje igjen, tenker jeg, men (u)HELDIGVIS har jeg et studie som låser meg litt fast (fingers crossed), og noen fine sommerplaner, og en leilighet (fingers crossed II) som snart kan ta over tankespinnet for en stund. Åja. Blir her, jeg.

Men dere kan jo dra, så jeg tenkte å tipse dere om den nye bloggkjæresten min, KLM, sin selfie-konkurranse! KLM ber sine reisende om å spille inn korte videosnutter av seg selv på spesielle steder rundt omkring i verden, og den som tar den mest inspirerende CitySelfien vinner TO jorden-rundt-billetter!

En ”CitySelfie” er en kort video du spiller inn av deg selv ved å rotere 360 grader med deg selv i bildet. Med ”CitySelfies” som sendes inn fra reisende over hele verden kan KLM skape reiseguider på en helt ny måte.

Hvem som helst kan laste opp en ”CitySelfie” via klm.com/cityselfie, konkurransen varer frem til mandag 9. juni, og bidrag fra hele verden vil kjempe om to jorden-rundt-billetter, og tittelen «Most inspiring video». Vinneren presenteres den 11. juni. Heia heia!

(hvis det skulle være noen tvil – dette er hentet fra en pressemelding fra KLM, og er kun ment som et tips. Ingen kroner i kulissene, hånda på hjertet)

________________
I’m driving myself crazy by looking through my travel blogposts from my trip around the world – over and over again. It’s not fair! Why are they even out there? Get them away from me! I wanna go. Again. Just leave everything behind and GO. Travel, live, get inspired, write, take som pictures, experience, breathe, love, dance, learn something. Same procedure as last year, James. My wanderlust is driving me mad, and if it wasn’t for my studies that I’m hopefully will start on this fall, I would’ve done something stupid again. Like booking another around-the-world-ticket. But hey, you can go – so I thought you wanna know about my new blog boyfriend, KLM’s selfie competition! They are asking their passengers to take short selfie videos of themselves when they are traveling, and the most inspiring CitySelfie will win TWO tickets to travel the world.

A CitySelfie is a short video of yourself rotating 360 degrees with your face in the middle. Everyone can upload their selfie at klm.com/cityselfie and the competition lasts untill 9th of Jne. The winner will be announced 11th of June. Go for it! See the world and show it to us!

5 kommentarer

  1. Har reisefeber selv, og det er «bare» 12 dager siden jeg kom hjem fra min verdensreise. Jeg lurer på en ting, jeg; og det er studerer du nå (mener å ha fått det med meg?), og hva skal du studere til høsten? Smilefjes!

    Marie svarer: åh, føler med deg! kunne ønske jeg kunne si at «det blir bedre med tiden», men det blir jo bare verre, haha. Jeg begynte på et midtøstenstudie (enkeltemne), men jeg falt av. Fra høsten av skal jeg studere fulltid i stedet, medievitenskap 🙂 (hvis jeg kommer inn, kryss fingerne!)

  2. Åhr, jeg har så reisefeber at fy! Avslutter et år med studier i Australia om bare 17 dager og jeg gleder meg SÅ til å komme hjem, men jeg skal heldigvis innom Bali en tur på veien så kanskje jeg får roet feberen litt. Masse god tur til Marokko! 🙂 (btw, linken til der du kan laste opp cityselfie funker ikke her hos meg)

    Marie svarer: Åh, AUSTRALIA! Du lever drømmen min! God tur hjem, og god tur til Bali – det høres magisk ut! Tusen takk! Jeg har fikset linken nå – nå skal den funke! Fort deg å ta noen selfies i Australia og på Bali før du drar hjem! Hehe.

  3. Jeg vil også reise! Kanskje ikke nødvendigvis jorda rundt, det tror jeg ikke jeg hadde klart, men litt mer enn i dag. Heldig og tøff er du som både kan og tør å reise så mye som du gjør 🙂

  4. Åh den rejsefeber, den kender jeg alt for godt til. Men så er det godt, at man rejser til udlandet allerede i morgen – wehooo!! Rigtig god tur til Marokko, heldige dig, det er en af mine drømme destinationer. Glæder mig til at se billeder og høre historier 🙂 OG held og lykke med marathon træningen; det skal du nok klare til UG!

  5. ÅÅÅ, håper jeg vinner! (og som alltid når jeg deltar i konkurranse, er jeg SIKKER på at nettopp det skjer, haha, vertfall frem til resultatet skulle vise noe annet. Kun en dag igjen å vente nå!) Takk for at du delte konkurransen 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *